Godmorgon everyone!

Eller godmorgon och godmorgon jag har inte gått och lagt mig än! Har städat det mesta i lägenheten och även varit ute och sprungit 3 KM! Vilket var otroligt skönt men jobbigt. Har inte sprungit något sen 2:an på gymnasiet och det är över 2 år sedan... (Pinsamt!) Men det ska det nu bli ändring på! Springa oftare och längre.
Nu väntar jag på att klockan ska slå 08:00 så att jag kan gå och handla lite frukost och sen äta och sedan sova! Min karl kommer nog hem snart också ifrån hans nattpass. Och ikväll är det min tur att jobba mina 2 sista nätter på jobbet denna sommar, :( 20:00-07:00! Lite sorgligt faktiskt för älskar verkligen att jobba med äldre och människor.

Nej nu ska jag kolla tv'n en stund till och sedan gå bort till netto! Ha en bra dag allihopa!

Ttyl;


6:e augusti 2013

Man kan säga att det var ett bra tag sen som jag verkligen skrev här och gjorde inlägg dagligen!
Men jag ska försöka att bli bättre på det, som jag har sagt tidigare så jobbar jag på ett äldreboende. Och jag jobbar natt så jag jobbar mellan 20:00-07:00 men jag ska försöka att få in så många inlägg som möjligt i alla fall! Hoppas ni har en underbar sommar inte så mycket kvar utav den men ändå! Jag har själv inte upplevt så mycket utav den för jag jobbar om nätterna och sover om dagarna tyvärr. :( Men min pojkvän och jag pratar om att eventuellt åka utomlands i någon/några vecka/veckor, men vi är lite oens om vart vi ska åka haha.
 
Ha det bra så länge,
Ttyl;
 
Är så jävla nöjd med dom här bilderna!
Make-up made by me!