Jag säger bara...

Jag säger bara en sak!!
Älskling du skulle inte ha visat mig dom här! Jag kommer aldrig kunna sluta äta dom, det finns inget godare! Och dom godaste är ju självklart dom guldiga! :D

Hur som haver så är jag klar med all städning nu och har även lagat mat! Idag fick det bli spagetti och köttfärssås (mums)
Så just nu sitter jag och slappar i soffan framför tv'n! Får se om jag orkar slänga in något mer inlägg eller om jag somnar på soffan! Är fett trött, kanske inte var den bästa idéen att städa massor när man är sjuk?!? Aja, to little to late!

Ttyl;


Jag lever!

Hej!
Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever! :)
Har varit duktig och städat hela dagen ungefär i min lägenhet med min pappa! Och nu så fixar jag lite i älsklingens lägenhet också!
På tal om ingenting så känner jag mig mycket piggare nu, och det är så jävla skönt kan jag lova er! Har inte spytt något sen igår heller! (Y) haha
Nej nu ska jag fortsätta och plocka lite, så kikar jag in när jag är klar!

Ttyl;


29:e november 2012

Godmorgon!
Sovit gott? Nu är det inte alls långt kvar till jul, även fast det känns som en evighet! Och på söndag är det ju redan 1:e advent!! :) Och på söndag så ska jag även baka massor med Josefin och Michaela, för söndagen efter det så ska vi till Hjorted på julmarknaden som är där och sälja massa kakor och julgodis m.m.
På lördag så ville tjejerna även att jag skulle följa med till Hultsfred och kolla på maskinen! Och det skulle vara jätte kul men frågan är om jag har råd med det! :( Aja vi får se vad som händer, känner mig fortfarande inte helt okej. Så det får bli en dag till i sängen.
Ni får ha det så bra så länge!

Ttyl;


Min önskelista till jul

 
Hello!
Eftersom att alla lägger ut önskelistor nu när det börjar närma sig jul, så blev jag också sugen på att göra det!
Så here we go! :)
Kanske inte dom biligaste grejerna, haha men wtf! Det är ju en önskelista! :D
Kom inte på mer än detta! Men det är massor ändå! haha
 
* Bild 1: Micheal Kors MK5535 - länk
* Bild 2: Jeffery Campbell Lite Shoe - länk
* Bild 3: Jeffery Campbell Rum Moto Boot - länk
* Bild 4: Fotlänk Wisdom - länk
* Bild 5: Milly belt - länk
* Bild 6: Mary belt - länk
* Bild 7: Jessica belt - länk
* Bild 8: Resa till värmen!
* Bild 9: Resa till London? New York?
* Bild 10: Do I need to say more? ;)
* Bild 11: Pengar, alltid bra att ha!
 
 

28:e november 2012

Godmorgon på er!
Eller god och god vet jag inte, jag hade iallafall inte någon bra start på morgonen iallafall. Började med att när jag skulle gå och sätta mig på bussen så blev jag jätte yr och mådde jätte illa, men jag tänkte att det går väl säkert över så jag satte mig.. Men jag mådde bara mer och mer illa, och kände att jag behövde spy. Så jag tryckte på stoppknappen och gick av... Sen kan ni ju säkert räkna ut resten själva!
Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv! ;( Och lär väll ligga här resten av dagen, plus att älsklingen inte slutar förrän vid 21.00 ikväll!
Aja nu hade jag tänkt att vila en stund till! Hoppas ni mår bra och om inte så får ni krya på er!
Och eftersom att jag inte alls mår bra så vet jag inte hur uppdateringen kommer bli, men jag hoppas att den inte får lida!

Ttyl;


Home Sweet home nr 1

Hemma efter en dags praktik! Nu väntar jag bara på att älsklingen ska sluta så kommer han och hämtar upp mig, för att sedan dra vidare till maxi och handla lite. Sen får vi se vad resten av dagen/kvällen bjuder på! Funderar på om jag kanske ska baka lite ikväll? Eller om jag ska ta tag i lite läxor? Aja sånt som märks.
Hur har eran dag varit?

Ttyl;


Mannen i mitt liv!

Jag tror inte riktigt du förstår hur mycket jag älskar dig och hur fin och underbar du är! Och jag är så jävla glad att du är min och ingen annans, finare kille kommer jag aldrig att hitta. Du är omtänksam och sätter alla andras behöv före ditt eget, vilket alltid kanske inte är så bra. Men det är sån du är som person. Jag älskar när du ler och skrattar, och när du pussar på mig och säger hur mycket du älskar mig. Eller innan vi ska sova och du kryper tätt intill mig och håller om mig hårt och att jag känner dina andetag i nacken. Det finns hur mycket som helst att säga om dig, och skulle jag säga allt så skulle jag aldrig kunna sluta! Du är luften i mina lungor, det är du som får mitt hjärta att slå, och du är mannen i mitt liv!
Jag älskar dig!


27:e november 2012

Godmorgon på er!
Ännu en ny dag på praktiken, och nu är det dom 3 sista dagarna kvar sen så börjar skolan igen.
På tal om ingenting så spöregnar det ute... Så det får bli att ta bussen ner till praktiken. Har verkligen ingenting att skriva haha xD

Ttyl;


some inspiration

 
Som lovat! ;)
Ttyl;
 

24:e novemeber 2012.

Halloj alla glada!
Har inte skrivit på några dagar nu, men jag har verkligen ingenting att skriva om :/
Så jag hade nog bara tråkat ut er ändå! Haha, har egentligen ingenting att skriva om nu heller men men..
På tal om ingenting så måste jag bara säga tack till alla underbara läsare som skriver såna gulliga kommentarer, alltid lika kul att läsa och svara på! Får be lite om ursäkt för att det kanske tar lite tid ibland innan jag svarar på kommentarerna men jag gör det så fort jag kan! Och ibland så syns dom inte heller på själva blogg.se appen så jag kan oftast inte se kommentarerna förrän jag sitter på en dator!
 
Hur som haver så ska jag inte tråka ut er mera, kommer slänga upp lite collage lite senare på olika outfits inspiration med lite gott och blandat tänkte!
 
Ttyl;

Praktik.

Tänkte berätta lite kort om vad jag får göra på min praktik! Jag får göra snyggt och prydligt i affären (vika och plocka fram kläder), samt larma, och plocka upp varor som har kommit, styla skyltdockorna efter min egen smak, göra om i butiken lite (dsv, hänga om lite kläder osv.) göra julskyltning m.m. Det är faktiskt riktig kul där, fast det hade nog inte varit lika roligt om det inte hade varit just dom människorna som jobbar där! Dom är så otroligt snälla och så himla roliga att prata med, så jag tror att det gör mycket också! För butiksbiträde är nog inte riktigt min grej egentligen. 
Haha, kom på att jag helt och hållet har glömt bort att säga vart jag är! -.-' 
Jag är på Brothers and Sisters/ JC, eftersom dom 2 butikerna sitter ihop här i stan så får jag vara lite i båda! :) Och det är ju bra, för då finns det ju lite mera att göra också! 
 
Ttyl;

13:30

Hello,
Sitter just nu i kafferummet och läser tidningen och bara tar det lugnt! Var nyss med älsklingen och åt på macdonalds. Har så jävla ont i ryggen och i mina fötter av att stå och gå hela dagarna, är ju inte van vid det eftersom att jag annars bara sitter i skolbänkarna jämt! Men men, det är väl en vanesak det också! Påbörjade ju min andra vecka på praktiken idag, och nu är vi 3 praktikanter och 3 st som jobbar här så idag finns det inte så mycket att göra. Utan man står mest bara och glor som ett jävla fån och det är ju inte så himla rockigt måste jag säga..
Nej nu ska jag fortsätta läsa skvaller!
Ha det gött!

Ttyl;


20:e november 2012

Godmorgon!
Efter en redig långhelg, (eftersom jag är ledig måndagar och fredagar från praktiken) Så är faktiskt lite segt att gå upp just nu, men jag ska väl klara mig igenom det också! Haha, börjar iallafall nu kl 10.00 och slutar vid 18:00. Sen blir det raka vägen hem och till sängen kan jag lova er! Så idag blev det nog inte så många inlägg! För vi får inte ha mobilerna på oss när vi jobbar. Men jag ska försöka att hinna med att slänga in ett inlägg under lunchen, så att det inte blir så tomt här i bloggen! Nej nu ska jag fortsätta att göra mig iordning så hörs vi sen! 
 
Ttyl;

en del människor...

En del människor är ju bara så patetiska att det nästan är synd om dom! -.-'
Jag menar vilken normal människa lägger upp naken bilder på sig själv, eller vågade bilder på sig själv i bloggen bara för att få högre statistik? Kom igen tjejer, varför skriva "kolla in min blogg och du får se en snygg rump bild utan hjärtan som täcker det denna gång"?? Jag blir bara äcklad, och seriöst så skäms jag i dom lägena att vara tjej.. Och visst alla säger, att det inte är någon skillnad på bikini bilder och underklädsbilder. Och egentligen så är det väl inte sån stor skillnad, men jag tycker att underklädsbilder är mer... privat?
Även om man är stor eller liten bloggare, så är det alltid någon som läser den som tar åt sig på ett eller annat sätt. Och tänk er själva att tex en tjej på 12 år som går in på en sån blogg och tror att det är okej/bra/status höjande. Okej fine liksom det är säkert status höjande för stunden, men sen då? När bilderna sprids på internet, eller pedofiler som sitter och gör vad fan vet jag med dom... Nej usch, skulle verkligen aldriiiiig göra det! För när dom bilderna väl har kommit ut på internet så kan man aldrig ta bort dom igen, för tex man lägger upp bilder på sin blogg. Och så söker man på google på något som man har skrivit om i just det inlägget så hittar du bilderna där.. Visserligen så är det ju inte riktigt min ensak vad andra gör, utan det här är ju bara min åsikt och sen så finns det ju andra som tycker annorlunda.. Men jag tycker det rent ut sagt är patetiskt och ursäkta språket men horigt.. Men visst kan man stå för det i resten av sitt liv, och skiter i alla andra och vad folk använder bilderna till så jaa då är det väl bara att fortsätta att lägga ut dom!
Nej skulle aldrig falla mig in, har en lillasyster på 7 år som jag aldrig skulle vilja att hon gjorde så. Och jag har inte så många läsare på min blogg, men men...
Haha, och nej jag är inte svartsjuk på dom andras kroppar osv, ville bara få det sagt!
 
Ttyl;
 

Nyårs outfiter!

 
Hahah, men guuuud!! Jag tror att jag är lite väl beroende av svart?!?! Eller vad tror ni??
Haha, jaja you know what they say. When you go black, is no turning back! ;) heheh. Hur som haver så är det här mina favoriter och kommer klicka hem någon av dessa klänningar och skor! Har fått en liten fetich (stavning) för paljetter!! Men det är ju såå jävla snyggt. Ifall ni vill ha någon av skorna eller klänningarna så är allt från Nelly, och allting finns inne nu. Så det är bara att klicka in och kolla!
Vet att collagen inte är i den bästa kvaliten men jag körde allt i paint den här gången, för jag är så jävla trött just nu så jag orkar inte hålla på med något avancerat. Men men har iallafall hållt vad jag lovat och lagt upp det som jag tycker är snyggast till nyår i år! Förresten den bilden som är en buister och jeans skulle vara skit snyggt att ta på sig en svart eller mörk marinblå transparant skjorta till, annars kanske det blir lite naket?! Det är iallafall vad jag skulle ha gjort i så fall! Nej nu ska jag fortsätta spela lite poker, (ja jag är beroende spelar det varenda jävla dag, men dock så spelar jag inte mer riktiga pengar så det gör ju inte så mycket. Visserligen så blir man ju sur ändå när man förlorar! xD )
 
Ha en fortsatt trevlig måndagskväll allihopa! ♥
Ttyl;

19:e november 2011-2012

Måste ju säga grattis till min blogg som fyller 1 år idag! :D Haha, får väl lägga in lite extra inlägg idag än vad jag brukar gör då!
Hur som haver, så tänkte jag slänga in lite insperations outfit till julafton och nyår! Men det kommer nog mest bli för nyår för det är ju roligast att kolla på! (håller ni inte med mig?) Sen så slänger jag även in min outfit som jag tänkte att ha på nyårsafton, förresten vad hade ni tänkt att göra på nyår? Bara vara hemma och ta det lugnt med familjen? Äta middag med tjej/killkompisar? Krogen? Please tell me, tycker det är så kul att läsa såna saker!
Nu ska jag återgå till att göra collaget, så får ni se det när det blir klart!
 
Ttyl;

 
Vet ni varför ert förhållande börjar så perfekt, men sedan vänder allting från ingenstans?
 
För ju mer tiden går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du och desto mer svartsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från början tycker du tex att det är okej att han/hon går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet.
Du blir rädd att förlora den du tycker om och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, småbråka, klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändras.
Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt och uppåt, men sen vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team. Istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt.  
Du börjar irritera dig på din partner inte är som de brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, börjar bråka. Ni pratar inte som ni gjorde innan och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda gjorde fel. Det dom gjorde fel var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dem gick åt varsitt håll, när dem egentligen skulle vara mot samma väg.
Och detta vet dem inte idag. Är det inte sjukt hur kärlek kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en?
Kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!
 
OBS!!! - Texten är lånad från en annan blogg, men kommer dock inte ihåg från vilken :/
Ttyl;
gammal bild
 

19:e november 2012

Varför vaknar man alltid tidigare när man är ledig för???? Inte okej, eller jag har ju ett möte vid 11.00. Men kl 04:44?? -.-'
Aja, vill man ha att älsklingen ska köra en hem till sig och vovven innan han börjar jobbet så är det väl bara att gå upp.. Men jag kan lova er att så fort jag kommer hem och har varit ute med vovven så är det sängen för min del!!
Säger väl godnatt igen, så hörs vi lite senare när jag vaknat igen då!

Ttyl;


Kända bloggare

 
Blir folk aldrig trött på skitsnack?! Jag förstår verkligen inte hur folk orkar med allt egentligen?
Och dom som sprider alla falska rykten om andra, har dom inget liv? Och varför skulle man vilja såra någon på det sättet?! Självklart är inte jag felfri, jag menar alla har väl spridit rykten i sitt liv. Men endel är ju bara patetiska..
Eller när folk klankar ner på andra?
Tex som Kissie och Dessie, båda två väldigt kända bloggare speciellt i Sverige. Och har en hel del förebilder! Minst 1 gång i veckan så klankar dom ner på varandra på ett eller annat sätt. Och den ena proviserar den andra osv osv.
Undra om dom mår bättre av såna saker? Kissie och Dessie är två helt olika personer, och man kan ju inte alltid dra samma strå hela tiden, men men.
Hur som haver, så har jag aldrig riktigt gillat Kissie. Eftersom att jag inte tyckte att hon var en sån bra förebild för tjejer som läser hennes blogg. Hon är i 20 års ålder och har redan gjort ett antal skönhetsoperationer, och visst trivs hon inte med hennes utseende så är det klart att hon får ändra på det om hon vill. Men frågan är hur andra tjejer ser på det?! Och hur dom tar det, eller vad dom tänker när dom kollar sig i spegel?
När Kissie var som värst, var när hon skrev i sin blogg hur en "normal" tjej ska se ut.. Typ spinkig och inte ha något kroppsfett på kroppen överhuvudtaget?? Förstår inte vad som är så snyggt med det?! Eller när hon skrev att det ändå hon åt om dagarna var barnmat osv? Visserligen så förstod man ju att hon åt mer om dagarna, men det skrev hon ju inte i bloggen! ( Eller aa man får väl hoppas att det var så iallafall..)
Och så tänker ni kanske nu, varför läser du hennes blogg om du inte tycker om henne och bara stör dig på henne?
Jo, jag har väl inget bättre för mig! Nej, men tycker det är kul att läsa hennes blogg iallafall.
 
Men nu på senaste tiden så har jag faktiskt börjat tycka mycket bättre om Kissie! Hon har "tagit tag i sitt liv, och blivit mer vuxen!" Hon har flyttat hemifrån, och tränar ordentligt. Och äter som hon ska? Jag menar nu har hon ju nästan blivit som en förebild? Eller iallafall bättre än var hon var innan. Tycker iallafall att hon börjar skärpa tills sig riktigt mycket. Och hejar verkligen på den tjejen nu och hoppas på att hon ska lyckas med sitt liv. För tror hon kan komma riktigt långt om hon bara vill. Men jag ska inte säga så mycket för jag är som sagt inte felfri jag heller.. Jag har inte tränat på år och dag tex, jag röker, visserligen så dricker jag kanske 1 gång per halvår. Så ingen är som sagt felfri och alla jag mer eller mindre misstag. Det här är mina tankar och åsikter och jag menar inget illa med det här utan bara att jag tycker att Kissie har bättrat sig så sjukt mycket, och önskar henne lycka till i framtiden!
 
Förresten om vi tar Kenza som ett ex också, så varför skriver dom aldrig elaka saker om henne i tidningar? Varför skriver dom bara såna saker om Kissie, Paow och Dessie? Där har man sig en funderare..
(Haha, blev rätt mycket om Kissie där känner jag!)
 
 
Nej nu ska jag kolla färdigt på serien som går på 6:an som jag helt har glömt bort namnet på! xD
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll! :)
Ttyl;
 

18:e november 2012

Hello!
Först tänkte jag slänga in 2 grattis till min älskade vän Caroline och till min morbrors fru Meta som fyller år idag! :) Får hoppas ni har en underbar dag!
Hur som haver, så har min helg inte bestått av alls mycket. I fredags så var jag ledig hela dagen, så då blev det stor städning i hela lägenheten och även tvättdag. Tråkigt men sååå behövligt, plus poäng till mig där.
Lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt i soffan och förfriskade lite barndomsminnen genom att kolla på lilla djungelboken! (y) Tror faktiskt att jag ska slänga på 2:an ikväll och kolla på den nu när jag har skrivit klart detta inlägg. Men vi får se hur det blir!
Vad ska ni göra resten av söndagen då? Något speciellt som ni ska hitta på?
 
Tänkte iallafall slänga in lite bilder från när jag och älsklingen var i Turkiet! ♥
 
Älskar dig mer än något annat min underbara ängel, du är det finaste jag har! Och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad som än händer! Turkietresan 2012 kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och förhoppningsvis så kommer det att bli många fler resor tillsammans också! ♥
 

Farsdag ❤

Grattis älskade pappa på farsdag!
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig och hur stolt jag är över att just du är min pappa. Du är den finaste pappan man kan ha, du är min bästa vän, och någon man kan lita på i vått och tort!
Jag älskar dig, min underbara pappa! ❤


11 november 2012

Sitter just nu på bussen påväg hem till min finaste efter en heldag i Gamleby! Vaknade vid 10, av att alarmet ringde och då var det bara att gå upp och klä på sig för att sedan ta bussen till stationen och sedan vidare mot bynn för lite födelsedagskalas för min underbara lilla syster! Kalaset var nere på bowlinghallen, och barnen spelade bowling och jag blev så sugen så jag slog ner några käglor jag också! XD
Spelade mot en lite kille på kanske 5 år, och han vann -.-' hahaha pojken blev glad iallafall och det är väl huvudsaken. Så iallafall så var vi där till klockan 16:00 efter det så bar det iväg hem till farmor för god mat. Och efter det så blev det att övningsköra lite med pappa, det där med dragläge är inte riktigt min grej... Men men det kommer väl det också så småningom.
Är helt slut i hela kroppen just nu, så när jag kommer hem till S så blir det att slänga sig på soffan och glo på tv'n för att sedan invänta sängen. För imorgon är det praktik på Brothers and Sisters/JC som gäller i 3 veckor framöver.
(Haha det blev ett väldigt långt inlägg, hade inte tänkt att det skulle bli så här långt! Aja hoppas jag inte tråkat ut er allt för mycket! :D )

Ttyl;


Home

Är hemma sen en tillbaka från skolan nu, och tänkte visa er 2 av 4 parfymer jag köpte nere i Turkiet! :)
Sen så skriver jag mer lite senare, ha det gött så länge!

Ttyl;


12:30

Halloj,
Vaknade redan vid typ 04:30 idag, eftersom att jag sov hos älsklingen och han börjar jobba kvart över 5. Så fick det bli att jag också gick upp då, jag är ju inte tvungen men vill jag ha skjuts hem så är det bara att gå upp! :) Jag kan ju också ta bussen, men jag känner att jag måste stressa så mycket när jag tar den! Fråga mig inte varför haha!
Hittills i skolan så har jag bara haft Arbetsmiljö och säkerhet, vilket inte är det roligaste ämnet men men, och snart vid 13:00 så har jag försäljning och service. Sen tar jag helg!! :D så himla skönt, och nästa vecka så är det APU i 3 veckor. Och jag ska vara på JC/Brothers and sisters, tror det kommer bli riktigt roligt faktiskt!
Men ni får ha det bra så länge så höra vi sen!

 


9:e november 2012.

Godmorgon på er! 
Tänkte höra med er ifall ni ville att jag skulle lägga upp bilder på tex dagens smink, outfit osv? Skulle jätte gärna göra det om ni vill jag själv tycker bara att det är roligt att göra såna saker, så lägger mer än gärna ut såna saker! :) Så det är bara att slänga in kommentarer här under så fixar jag det direkt idag, eller imorgon.
Eller om ni har några andra tips/idéer som ni vill att jag ska blogga om så är det bara att hojta till! Kan även skriva om kläder, naglar, smink (allt om smink, verktyg, hur man använder det m.m.) samt även hårprodukter och frisyrer! :)
 
Kram på er så länge! 

22:20

Ligger just nu i soffan och myser med min älskling, med en kopp te och filmen som går på 6:an! Finns inget bättre sätt att tillbringa en kväll på. Iallafall inte enligt med, hur ser eran bästa kväll ut? Skulle vara roligt att höra! :)
Och sen när filmen är slut så blir det att hoppa in i duschen och sen en dejt med kudden. För att sedan invänta en ny dag med skola och andra roligheter!

Får se om jag slänger in ett inlägg innan jag lägger mig! Annars får ni sova gott, så hörs vi imorgon!! :)

Ttyl;


Food!!

Halloj,
Kom hem för någon timme sedan ungefär! Och har precis lagat mat, men tänkte slänga in ett inlägg här först!
Min dag har inte bestått av så mycket, utan har bara varit i skolan och haft möte. Och sen så drog jag och mamma och köpte en ny vinterjacka åt mig från VeroModa, riktigt snygg faktist och inte så jätte tjock heller. Behövde en jacka som var lite tunnare än min dunjacka. För jag har bara antingen mina sommar/vårjackor eller min dunjacka. Haha xD så det var nog dags! :) Nej nu ska jag slänga i mig lite mat, fick bli fisk och potatis med hollandäsås. (mums)
 
Jackan är som sagt från VeroModa och kostar 1000 kr, bilden är även lånad där ifrån! ----> LÄNK
 
 
Ttyl;
 

8:e november 2012.

Godmorgon på er!
Vaknade för en liten stund sen, så det blev inte mycket sovmorgon för mig! :) Det gör inte så mycket jag vaknde pigg och glad iallafall! Så nu ska jag dricka en kopp te och senare hoppa på bussen och åka hem till mig och vara lite med vovven innan jag ska bege mig till skolan! ;)
Så ni får ha det så bra så länge!
 
Ttyl;
Gamla bilder på mig och älsklingen, (kladdkake krig och fulla och glada! ) haha
Älskar dig min ängel! ♥

19:17

Klockan är bara 19:17 och jag kan verkligen inte förklara hur tunga mina ögonlock är!! :( Enda sen vi kom hem från Turkiet så har jag varit helt slut i kroppen och i huvudet.. Sen så påverkar ju säkert årstiden en hel del också, men ändå! Får gå och köpa vitaminer och sånt så kanske jag blir piggare och får mer energi?! Någon som har något bra tips?
Imorgon så börjar jag inte förrän halv 1, och sen vid 2 så har jag möte, samt behandlingar som står på schemat! :) Sen efter det så blir det att möta upp M för att planera lite roligheter, men det är tyvärr hemligt så ni får reda på vad det är om cirka 2 veckor! :) Grymt kul ska det bli iallafall!!
Nej nu ska jag slå på tv'n och kolla om det finns något vettigt att se på och snart bege mig till sängen tror jag, skönt med sovmorgon så att jag får sova ut lita!
Får se om jag skriver innan jag går och lägger med annars hörs vi imorgon! :)

- bild 1: från idag, bild 2: Turkiet
Ttyl;


7:e november 2012.

Hello på er!
Måste börja med att säga fy vad många av min vänner som fyller år i november?!? Haha min älskade fru fyllde hela 20 år igår, så grattis till henne!
Hur som haver så sitter jag just nu hemma hos älsklingen och ska plugga lite teori tänkte! Måste bli färdig med boken och hinna läsa den några gånger till, för på sportlovet så blir det antagligen att åka iväg en vecka och göra körkortet! Sen så om jag orkar och beroende på vad klockan är så tänkte jag även sätta mig med matteboken lite..
Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan, och idag så har vi ju haft make up lektion hela dagen. Dagens tema var 50-talet, vi började med att lägga rullar på en docka och sen så började vi och sminka oss till lunch! Och efter det så tog vi ur rullarna på dockan och skulle då även fixa en 50-tals frisyr.
Haha så sjukt duktig jag är på att förklara känner jag! xD Haha Men ni förstår säkert vad jag menar!
Nej nu måste jag ta tag i mitt pluggande så jag kommer någon vart!

- Bjuder på dom typ 5 sista bilderna, dom är också från idag! När jag fick tid över så passade jag på att leka lite! :)
Ttyl;


Turkiet!

Mår underbart!! (Y)


2:e november 2012.

Tjenare!
Tänkte slänga in ett inlägg här medans vi väntar på att vi ska få gå och äta snart! Hoppas ni har det bra där hemma i kalla Sverige, själv så har man det super här i Turkiet men tyvärr så åker vi hem imorgon! :( Men jag ångrar verkligen inte den här resan har haft det så underbart med min älskling!! <3
Och längtar redan tills nästa gång det blir en utomlandsresa.
Vi hörs när vi kommer tillbaka till Sverige!

Ttyl;