FJÄRDE ADVENT

God morgon på er! 
Idag är det fjärde advent och bara 2 dagar kvar till julafton! Ska jag vara helt ärlig så visste jag inte ens att det var fjärde advent idag förrän min granne började spela massa jul musik. Har faktiskt ingen jul känsla alls i år! Tror att det beror på att det inte är någon snö ute.. Men men thats life! 
Jag vaknade för ungefär en timme sedan, och satte mig i soffan och sydde dit några knappar på en julklapp som jag köpt. (Det fattades en knapp, men köpte 2 nya för att det skulle se bra ut!)
Men nu ska jag göra mig iordning och gå ut med vovven för snart kommer mamma och hämtar mig. Vi ska åka ner till stan och äta och så skulle hon även fixa lite julklappar till julklappsspelet.
Sen får vi se vad resten av dagen består av. 

Ha en bra fjärde advent!
Kram på er, 





GOD KVÄLL

Min rygg har fortfarande inte slutat att göra ont och börjar också känna att jag lite smått börjar få huvudvärk. Hoppas bara det blir bättre snart, idag är det dan före dan före doppardan. 
Jag har nu legat i soffan hela dagen sen jag och Senna kom hem från stan, där vi åt middag och köpte julklappar åt min kära vän Caroline. Och jag vet att jag är "sent ute" men varje gång jag har varit på stan så har Carro varit med så jag har liksom inte kunnat köpa något åt henne. Men nu är alla julklappar klara iallafall. På måndag så ska jag byta julklappar med Carro och sen på julafton så blir det att vara med släkten på pappas sida och äta god mat osv, men ska inte vara där så jätte länge för jag jobbat natt på julafton. 

Hur ska ni göra över jul? Har ni köpt alla julklappar? ⛄️❄️




ÄR DET JUL UTAN SNÖ?

Ligger i sängen och ska sova alldeles straxt men låg och tänkte på en sak. Är det verkligen en riktig jul utan snö? 
Jag tycker faktiskt inte det, jag menar det behöver ju inte komma metervis med snö men jag tycker att ett par centimetrar skadar inte. Det blir liksom inte samma sak utan snön, visst sen när snön väl är här och man åker omkring som Bambi på hal is när man är ute och går med hunden och att man klagar på precis allt är ju en annan femma! ☺️ 
Så hoppas det kommer någon snö nu över jul och nyår, och sen försvinner så att det inte har varit som dom senaste årena att jag har haft snö på min födelsedag i april! Haha. ⛄️❄️
- Vad tycker ni? Tycker ni också att snön hör till julen? Eller ni kanske inte se det på samma sätt? 
Släng gärna in några kommentarer! 

God natt på er, och sov gott så hörs vi imorgon! 




TE OCH PEPPARKAKOR

Hello everyone! 
Tyckte det började samlas damm här på bloggen så tänkte borsta av det lite smått och skriva ett inlägg! 
Hur är det med er? Med mig är det bara bra om man bortser från att min rygg tar kål på mig.. Har lite ångest för det faktiskt eftersom jag bara oftare och oftare har ont i ryggen, och när jag väl har det så kan jag knappt gå för att jag har så ont.. Så jag kan ju inte jobba överhuvudtaget nu.. Men jag hoppas som sagt att det blir bättre till julafton för då ska jag jobba! 
Och nu har jag äntligen köpt ett gymkort  som gäller i ett år och det är ju självklart att jag ska bli sjuk eller få ont i ryggen så att jag inte kan träna.. :( haha det går bra för mig nu känner jag! 

Nu har tekokaren kokat klart så nu ska jag hämta mitt te och dricka det och äta pepparkakor! 😊

GodJul på er! ❄️⛄️









Min nya älsklingskopp!😍 Den är mycket större, så jag slipper att fylla på hela tiden. 👍 Men jag har glömt att köpa mjölk idag så fick bli utan mjölk... Haha