SÖNDAG

Hej på er!
 
Blogga igår förlåt mig, men hade en sån mysig dag med min älskade sambo så jag hade inte riktigt det på tankarna! Gick upp vid 06 imorse och åkte ner till salongen och hämtade lite grejer. Sen körde Senna mig till pappa för att hämta lite lunch till jobbet, och sen vidare till jobbet. Jobbade 07-14 idag alldeles lagom pass tyckte jag tiden bara flög fram. Efter jobbet så kom farfar att hämtade mig på jobbet, fikade farmors ögonfransar och bryn så nu är hon riktigt höstfin! :)
Tog sedan bussen hem vid 15.30, gick ut med Mulle och sen hade jag tänkt att träna lite på crosstrainern men jag somnade på soffan och vaknade för inte så länge sedan så nu är det ingen idé. Men imorgon då jävlar så ska jag köra ett redigt pass!! Nej nu ska jag dricka lite thé och kolla tv i min ensamhet eftersom älsklingen jobbar natt igen, enda tills på onsdag.
 
Vi hörs lite senare!
Ttyl;

Lördag.

Hej på er! 
Jag har varit vaken i några timmar nu och ätit frukost, varit ute med vovven och varit och tagit ut pengar. Som ni säkert har läst så kommer min crosstrainer hem idag, och då börjar min träning på allvar! ;) 
Visar bilder osv på den sen. 

Ttyl; 

Bedtime

Nej nu börjar klockan bli redigt mycket, har gått sista rundan med vovven och nu väntar bara sängen. Carro gick vid klockan 23 någon gång! 
Längtar verkligen till imorgon för då kommer älsklingen hem, (eller i natt rättare sagt.) och så får jag hem min crosstrainer också! Sen så blir det även övernattning hos pappa, för på söndag så jobbar jag 07:00-14:00, och på söndagar så går det ju inga jävla bussar på morgonen från Västervik till Gamleby! :(
Nej nu ska jag sova! Godnatt folket och sov gott.

Ttyl;

Bedtime

Nej nu börjar klockan bli redigt mycket, har gått sista rundan med vovven och nu väntar bara sängen. Carro gick vid klockan 23 någon gång! 
Längtar verkligen till imorgon för då kommer älsklingen hem, (eller i natt rättare sagt.) och så får jag hem min crosstrainer också! Sen så blir det även övernattning hos pappa, för på söndag så jobbar jag 07:00-14:00, och på söndagar så går det ju inga jävla bussar på morgonen från Västervik till Gamleby! :(
Nej nu ska jag sova! Godnatt folket och sov gott.

Ttyl;

Fredagsmys

Hej alla glada! 
Någon som har missat att det är fredag idag? :) Inte jag iallafall, fredagsmyset är på hög nivå med bästa vännen Carro! Vi kollar på filmen Dumma mig skönaste filmen ever! Och efter den blir det Dumma mig 2, jag har redan sett 1:an men Carro hade inte det så blev att kolla den igen för hennes skull! Och vad gör man inte för en vän haha! ;) 
Hur ser erat fredagsmys ut? 
Min älskling jobbar natt så denna fredag fick det bli utan honom. Lite trist men men. 
På tal om ingenting så kommer min crosstrainer hem imorgon :)) och då blir det att hårdtränar varje dag! Så man blir lite fit!
Ha en fortsatt trevlig fredagskväll så hörs vi imorgon!

Ttyl;




Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen och ligger och degar i soffan! Men fy så kul vi har haft det idag, har suttit och snackat massa skit med en av boendena och skrattat å bara haft allmänt trevligt! Och nu så får jag vila några timmar innan man börjar vid 06:45 imorgon igen. Men har man ett sånt roligt jobb som jag så gör det mig INGENTING! :)

Vi hörs imorgon, godnatt med er! 

At work!

Hello! 
Jobbar delad tur idag (07:30-12:30, 16:00-21:00) därav dålig uppdatering! Men nu när jag gick på mina timmar så tog jag en sväng hem till Jessica och snackade lite skit med henne och drack kaffe. Måste ju säga att hon har världens gulligaste barn iallafall, så när jag kommer hem så ska jag tjata på sambon om att skaffa barn! ;) 
Haha nej skämt åsido.. Det tar iallafall ett par år till innan jag skaffar barn, har tänkt att ha fast jobb och ekonomi innan jag skaffar barn så jag vet att jag kan ge dom allt dom behöver! 
Hur ser era barntankar ut? Eller ni kanske redan har barn? Eller ska få snart? Berätta gärna! :) tycker det är så roligt med barn, och många runt omkring mig får barn just nu! 
Nej nu ska jag ta en cigg och sen börja jobba igen! Vi hörs ikväll när jag kommer hem! :) 

Ttyl; 



Godmorgon Sverige!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort iallafall enda tills dom började börja i lägenheten bredvid... Nu ligger jag i sängen och myser med min älskade sambo. Vaknade för några timmar sen, och då var jag ute på en promenad med Mulle. Det är riktigt fint väder ute idag förresten! Haha, men hur som helst så hade inte Senna gått upp när jag kom tillbaka så då fick han frukost på sängen och så kröp jag ner en stund igen! 
Får se vad man ska göra med denna dag då? Några förslag? 
Om en liten stund ska jag nog ta mig en långpromenad och bara njuta av det fina vädret med Mulle, får se om Senna vill följa med men det tror jag inte. Han är så lat! :) Men jag älskar honom ändå! ❤️



some insperation

Inte direkt det som är för dagens väder men jag älskar sommaren och all dess tillbehör!
Vill utomlands asap!! Men kommer inte hända på dom närmaste månaderna så får drömma mig bort i kläder istället!
Vad är er insperation? Eran favorit årstid? Favoritplagg?
Självklart så älskar jag hösten också när man får ha på sig snygga boots och alla dess härligheter. Samt mysiga hemma kvällar med sambon osv. Men hallåååå?!??! SOMMAREN SLÅR JU ALLT!!! ♦
 
- Här kommer både höst- och sommarbilder, men mest sommar.
 
 
 
 
Ttyl; ♦
 
 
 
 

Sovmorgon? HAHA

Haha vaknade vid kl 14:00 idag ungefär. Lite sent kanske, men idag är det första dagen på länge som dom inte borrar i lägenheten bredvid, så idag slapp jag vakna kl 06 av att hela huset skakar! Så det enda jag har hunnit med nu på morgonen är att gå ut med vovven. Nej nu ska jag försöka att få upp min älskade sambo så att vi kan åka och handla frukost! :) 
Ha en fortsatt trevlig dag,

Ttyl; 



Ett måste i höst.

 
 
 
Här kommer några snygga måsten i höst!
19

Nattpromenad

Nu får det bli en sista promenad med vovven, och sen en film och sängen!
God natt på er!

Ttyl;

9:e Oktober 2013 ♥

Idag är det 2 år sen min älsklingen och jag blev tillsammans.♥ Och det har varit 2 underbara år, och många mer hoppas jag det blir! Dagen har bestått av att jag vaknade av att jag ville typ ta livet av varenda jävla byggare som håller på att borra i lägenheten bredvid... Vid kl 16 ungefär så åkte älsklingen och jag ner till thai hoa där han bjöd mig på middag, sedan tog vi en sväng på stan och bara promenerade lite. Nu sitter vi hemma i soffan och degar och ska snart mysa till det med lite film mys! Fy satan vad jag älskar min ängel, han är mer än guld värd kan jag lova er, honom låter jag inte komma undan! ;) haha.
Och för min älskade pappa! ♥
 
Var i Linköping i onsdags med sambon, och låt mig säga att det vart en jävla dyr resa! Men han och jag fick i alla fall varsin ny vinterjacka. Köpte även 2 par skor, 2 par byxor och 2 tröjor. Men det kan jag visa imorgon, hoppas ni har haft en bra onsdag allihopa.
 
Ttyl;