Hello

Jag kommer nog inte blogga så mycket på ett tag, för jag har massa inlämningsuppgifter i skolan som jag måste göra och som ska vara klart till nästa vecka! Och eftersom att jag tar studenten i år så är det super viktigt att allt kommer in i tid! Hoppas ni förstår mig! Och ha det bra så länge! :)

Ttyl;


Balbilder!!

Det var ju bal i lördags och här kommer några bilder!


Dagens makeup

Här kommer dagens makeup, gick utan smink till skolan och gjorde sedan detta i skolan på makeup-lektionen! En 3D-sminkning. I guld och bruna nyanser, men den bruna är ganska mörk så att den ser nästan svart ut på bilden! Men den är från Isadora's sortiment, har lagt upp bild på den lite längre ner!

Ttyl;


MATT is the shit!

Testade ett av dom nya nagellacken vi har i skolan, och det jag valde var ett grått matt nagellack och jag måste säga att jag ÄLSKAR de!!! Så jävla snyggt, och det är från peggie seige eller hur det stavas haha!

Vilket är eran favorit färg på naglarna?
Ttyl;


Fast and furious

Sitter och kollar på fast and furious filmen som går på 6:an! Som för övrigt är mina favorit filmer, och idag är det ju premiär på den senaste filmen! Skulle så gärna velat se den men älsklingen kände inte för att gå på bio så det får bli en annan dag! :)
Hoppas ni har haft en bra onsdag'

Ttyl;


Addicted

Haha ja rubriken säger allt! Har blivit beroende av massa spel på facebook, bl.a. Candy crush och PET rescue.. Och man har ju bara 5 jävla liv på båda dom spelen och det är ju värdelöst!
Aja nog om de nu, sitter iallafall hemma hos älsklingen och har varit här en stund nu. Lägenheten blev jättefin men jag har lite små saker kvar att fixa. Men det får bli imorgon efter skolan, jag går ju bara till kl 11 imorgon så det ska jag hinna! :)

Ttyl;


Kaffepause

Sitter just nu ute i värmen på balkongen med en kaffe i handen och tar en lite paus från städandet! Det är så himla skönt för det steker verkligen! Synd bara att jag måste städa klart lägenheten annars hade jag slängt på mig bikinin och suttit på balkongen istället! Men det får bli lite senare i så fall!
Tro det eller ej men det börjar faktiskt se ut som en lägenhet igen! :) En del har frågat om jag kan lägga upp lite bilder på min lägenhet, även fast jag har gjort det förut så tänkte jag att jag kan slänga upp några bilder igen sen!


06:58

Godmorgon världen! :) haha
Pissväder som vanligt ute, men det är ju den svenska sommaren så vi är ju vana. För mig gör det inte så mycket om det regnar största delen av sommaren eftersom att jag ska jobba. Bara det är fint väder när jag är ledig! :)
Eftersom att det är onsdag idag så betyder det att jag är ledig från skolan, vilket jag är varje onsdag!!! (As skönt!)
Så min dag kommer bestå av att tvätta kläder och städa min ostädade lägenhet! Bara massa tråkigheter, men nu innan jag börjar med det så tänkte jag gå ut och gå en långpromenad med Mullemupp! Hoppas bara inte det börja spöregna, det gör ingenting om det duggar lite men sån tur har man väl inte! Nej nu ska jag klä på mig och sticka iväg!
En Cypern bild får liva upp bloggen idag så kan man kolla på den istället för att titta ut!


Ttyl;


Tisdagen den 21:e maj

Hello,
Vaknade nyss på soffan av att jag var tvungen att gå på toaletten! Somnade framför teven förut och nu sitter jag här och vet inte riktigt om jag ska vara uppe en stund eller gå och lägga mig igen fast i sängen. Älsklingen ligger också på soffan och sover, fast när jag somnade så satt han vid datorn :)
Min dag har bara bestått av skolan och inget annat typ. Jag började vid 08:20 med makeup och sedan så slutade jag inte dagen förrän vid klockan 16:00 idag! På makeup lektionen skulle vi göra en sotning och hela sminkningen skulle vara klar på en halvtimme. Annars klarade man det inte, jag hade några minuter kvar när jag var klar och det kändes riktigt skönt! :) Så det är även dagens makeup idag.
Vädret har varit så jävla tråkigt hela dagen bara spöregn och molnigt hela tiden!
Nej nu ska jag se om jag kan väcka älsklingen! Ha en bra fortsatt tisdag hörrni!

Ttyl;


Dagens outfit!

Slänger upp dagens outfit ändå! ;)

Ttyl;


Dagens makeup

Här kommer dagens makeup! Inget speciellt som sagt eftersom att det börjar bli varmt ute, men mina ögonbryn är ifyllda, målat ögonfransarna och lite fuktkräm! :) Lägger inte upp någon dagens outfit idag för jag har ingenting speciellt på mig, har bara ett par ljusa slitna boyfriend byxor och ett vitt linne plus min gula Converse och min svarta skinnjacka från lindex! Ni får säga till om jag ska lägga upp ändå! ;)


Ttyl;


Känslan

Känslan som sprider sig i hela kroppen när man får ett telefonsamtal och dom säger att man fick sommarjobbet!
Idag när jag var i skolan så ringde dom från äldreomsorgen i Gamleby där jag sökt sommarjobb och sa att jag skulle få vara där i sommar! Och jag skakade som ett löv i hela kroppen. Jag vet att det kanske inte är världens roligaste jobb, men jag har så sjukt dålig ekonomi just nu så jag bryr mig verkligen inte vart jag jobbar bara att jag får jobba!! Hade jag inte fått detta sommarjobb så hade jag varit tvungen att säga upp min lägenhet och flytta! Och det vill jag verkligen inte, så det var verkligen som en sten som släppte från bröstet när dom ringde idag.
Så det har verkligen varit ett leende på mina läppar hela dagen, och det finns ingen som kan ändra på det. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.

Sorry för att jag inte har bloggat så mycket idag heller, men skolan tar upp mesta delen av min tid just nu eftersom att det bara är några veckor kvar och sen tar jag ju studenten! :)
Så jag hoppas att ni håller ut tills dess!

Tyckte bilderna passade in rätt bra eftersom att jag ska jobba inom vården med äldre! Sminkade detta förra våren.
Ttyl;


Godmorgon

Blev inte så mycket bloggande igår. Men jag var helt slut i hela kroppen så jag orkade verkligen inte! Är så himla trött idag så ögonen står typ i kors, men ska försöka att slänga in några inlägg under dagen iallafall!
På lördag så är det balen så den ska jag gå på och sen är det bara 4 veckor ungefär sen tar jag studenten! Fyfan vilken känsla! Kan knappt själv förstå det, och vad fan ska jag göra efterskolan? Börja plugga med en gång? Börja jobba?
Det är svårt som fan, för det enda i mitt liv som ALLTID har varit en rutin är just skolan. Och hur mycket man än hatar det så känns det hur konstigt som helst nu att man inte kan gå dit längre!

Nej nu måste jag klä på mig och gå ut till bilen! Ha en bra måndag,

Ttyl;


Direkt ifrån sängen

Godmorgon allihopa!
Ligger just nu i sängen och latar mig och då tänker ni säkert men klockan är ju halv 2 snart! Haha ja men jag gick inte och la mig förrän vid 6-7 imorse så jag var trött. Jag hade tänkt att ta en powerwalk när jag vaknade precis som igår, men det är världens pissväder ute. Vet att man inte ska skylla på vädret när man tränar och jag har inga problem att gå i regn men jag har inga bra kläder och vill inte bli sjuk till balen och studenten!

Ttyl;


Träningstips!

Hello!
Som jag lovade så skulle jag lägga upp lite tips till träningen osv, så här kommer några punkter!
OBS: Det är inte säkert att detta gäller för precis alla eftersom att vi alla har jätte olika kroppar men detta brukar gälla dom flesta! :)
Lycka till allihopa, och hoppas det blir till någon hjälp. Tänkte att jag även kunde göra ett inlägg med tips på bra tränings övningar att göra hemma! Och det enda man behöver är en yogamatta och en pilatesboll, men det blir inte än på ett tag!
Kram på er! :)

Tips!!!!

- Öka mängder med kött, fisk, och ägg.
- drick 1 till 2 liter kallt vatten varje dag.
- vänta 2 timmar efter maten att träna för bäst förbränningseffekt.
- promenera hellre på morgonen än på kvällen.
- gå mellan 45-90 minuter. Ju längre desto bättre, men promenera inte mer än en och en halv timme för då kan du förlora musklerna istället.
- drick 2 kollar kaffe 30 minuter innan promenaden! Det ökar fettförbränningen.
- när du varit ute och gått på morgonen och kommer hem ska du med en gång äta frukost. Och ät en stadig frukost då minskar sötsuget under dagen.
- krydda maten starkt, med tex chili och cayennepeppar. Det ökar också fettförbränningen med hela 200 kalorier om dagen!
- ät så mycket grönsaker du bara orkar!!! Ungefär två femtedelar av en tallrik bör innehålla sallad när du äter.
- promenera inte bara, utan kör styrketräning 1 gång i veckan och jogga lite också. Men ta det lugnt när du tränar, det ger bättre resultat!
- sluta stressa!! Stress leder till övervikt.
- ha alltid en vattenflaska med dig, det minskar sötsuget, morötter är också bra "snacks"
- ät långsamt, det tar ungefär 20 minuter innan hjärnan fattar att magen är full!
- du bränner 5 kcal per minut när du har sex!


Ttyl;


Makeup tips

Tänkte slänga upp några produkttips som jag tycker är bra inom smink och som jag själv använder och alltid ligger i min sminkväska! :)

1. Maxfactor - Smooth effect foundation
2. Lancome - Teint idole ultra nr 10 foundation
3. YSL - Matt touch, oil free primer
4. Beautiful skin No7 - day + night cream
5. Dior - Blazing red nr 638
6. Maybelline new york - the colo ssal volum Express mascara
7. YSL - concealer nr 1
8. Viva la diva - ögonbrynspenna ljusbrun
9. H&M - ögonbrynspenna light brown
10. Isadora - eye shadow palette (brun nyans)
11. H&M - eye shadow, svarta nyanser
12. H&M - summer bronzing
13. Collistar - supergloss, mou pastello nr 6

Här har ni några av mina favoriter, och dom 2 bästa produkterna som jag använder dagligen och sliter med hälsan är Maybelline new york - the colo ssal volum Express mascara och Viva la diva - ögonbrynspenna ljusbrun.
Vilken/vilka är era favoriter?

Jag ber om ursäkt för att alla mina produkter ser jätte äckliga ut just nu, men min pennvässare hade gått sönder i min sminkväska :( och har inte hunnit att tvätta rent allt än!

Ttyl;


Svettigt värre

Rubriken får tala för sig själv. Känner mig riktigt fräsch om jag får säga det själv haha! Har avklarat hela 7 km i väldigt hög takt, tänkte att jag ska ge mig på att springa lite också någon dag. Men det blir nog inte i 7 km, iallafall inte från början haha kondisen är ju inte riktigt den bästa! Nu ska jag ta bussen till älsklingen och hoppa sen hoppa in i duschen och göra lite lunch. Har lite beslutsångest på vad jag ska äta bara, om det blir chili con carne eller tonfisksallad? Aja det återstår att se. Men när jag har ätit och duschat så slänger jag upp lite tips som jag lovade!

Ttyl;


Coming soon..

Missa inte sminktipsen och produkttips samt lite träningstips som kommer upp under dagen! :) Kastar in lite tips när jag kommer hem från powerwalken!
Slänger upp min snygga träningsoutfit så länge.

Ttyl;


18:e maj

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni sovit gott och inte är alls för bakis. Ska snart klä på mig och gå ut och gå en powerwalk med Mulle. Enligt min väderapp på mobilen så ska det regna och vara molnigt idag, tråkigt :( Men det hindrar inte mig! Hoppas ni får en bra lördag!


Ttyl;


23:09

Lite kvällsmat så här på kvällen! :) Hallon och vaniljyoghurt med bananskivor!! As gott!! :)
Säger godnatt redan nu, och hoppas ni har haft en bra fredagskväll! Men för en del är ju inte kvällen slut än, men hoppas ni mår bra när ni vaknar imorgon! Haha

Ttyl;


Looper

Ligger i soffan och kollar på Looper med älsklingen, den är ganska bra. Men lite konstig, men men klockan är bara 9 än så länge och jag börjar faktisk bli lite små trött. Men snart kommer min älskade Mulle hem!


Matkoma

Snacka om matkoma!!! Fyfan så gott det var, gjorde lite chili con carne och åt med tacochips :) mums säger jag bara!
Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt ett tag och sen ta tag i lite plugg tänkte. Det är ju trots allt bara 28 dagar kvar till studenten!

Ttyl;


Dagens outfit

Nu är jag äntligen hemma och ska bara vänta på att älsklingen ska sluta också! Sen så blir det att äta lite och gå ut och gå/springa. För att sedan ta en varm dusch och bara njuta av att det är fredag! Slänger även upp dagens outfit ganska enkelt, just the way i like it! Skippade dock scarfen för det vart alldeles för varmt! :)
Ttyl;


Psykologi

Sitter och kollar på världens tråkigaste film på psykologin... :( Det ända jag vill är att åka hem och mysa med min älskling i soffan och bara njuta av att det är fredag!!


Skolan -

Sitter just nu och har Kultur och stilhistoria, och det är ju inte en av dom roligste ämnena men det funkar. Vi ska göra ett arbete om något valfritt årtal från 1900-talet, och jag tycker att 20-talet är riktigt spännande så det fick bli det. Sen har jag ju även bilder från Vernissagen när vi sminkade årtal därifrån. Så jag kommer använda dom till detta arbete också! Det allra värsta med den här lektionen är att den är så jävla lång men jag tror att jag överlever! Vi slutar ändå om 20 minuter. Nej nu ska jag inte tråka ut er mer med massa skolprat.
 
Ttyl;

Dagens makeup

Eftersom att det börjar bli varmt ute nu så skippar jag concealer och foundation. Så att huden får andas så mycket som möjligt och så att man inte får massa finar och samtidigt så får man en naturlig färg i ansiktet!
Så det enda jag har på ansiktet idag är lite hudkräm för att återfukta huden, mascara och så har jag även målat ögonbrynen. Det behöver inte vara mer avancerat än så! :)
Eftersom att jag går till skolan idag så slänger jag upp 2 stycken tidsinställda inlägg!

Ttyl;


17:e maj 2013

Godmorgon allihopa!

Ingen sovmorgon för mig inte, vakna för en liten stund sen och sitter och försöker piggna till i soffan! Men nu ska jag gå och klä på mig. Ni ska även få dagens outfit och dagens smink lite senare. :)
Och tänkte även slänga upp vad vi gjorde igår på makeupen! Men det får ni också lite senare idag, hoppas ni får en toppen bra dag och att det blir varmt och skönt!
Lite bilder från Cypern kommer nog upp senare idag eller imorgon!

Simma lugnt så hörs vi senare!


Ny header och design!

Hello!
Min älskade vän Elinn har fixat iordning min blogg efter att jag försökt att byta header och design själv! Men det slutade med att allt blev helt fel och att jag gav upp! :(
Så vad tycker ni om den? Det är fortfarande lite små fix som inte är klart än men det ska bli klart till imorgon!

Ttyl;