25:e juni 2012

Jävla pissväder... Hatar verkligen den svenska sommaren!! Tror fan inte att det kommer bli varmt eller fint väder överhuvudtaget i år! Men man kan ju alltid hoppas iallafall! Jag, pojkvännen och några vänner hade tänkt att dra till peace and love som är nu i veckan, men ska det vara sånt här väder så är det ju inte så jävla kul... Och jag som verkligen vill se Rihanna! Älskar verkligen henne och hennes musik! Men vi får se hur det blir!
Fick ett sms från min chef imorse att dom hade tappat bort mitt kontonr, så jag skulle gå ner till dom och få pengarna i handen istället. Men det får bli senare eftersom att vädret är som det är! Nej nu ska jag dra täcket över huvudet en stund till...
Ha det bra så länge!!

Ttyl;


20: juni 2012

Halloj!!!
Det var ett bra tag sen man skrev! Men jag har haft fullt upp i skolan och nu så har jag bara slappat och tagit det lugnt och njutit av sommarlovet. Men det har ju inte varit fint väder förrän nu... Men bättre sent en aldrig! :)
Jag har inte gjort så mycket, förutom hämtat min älskade hund men det vet nu ju redan. Och varit på möhippa och på min morbrors bröllop. Sen har jag inte gjort så mycket mera!
Imorgon blir det att åka till Linköping och lämna Mulle där över midsommar, sen åka hem igen med pappa. Och senare vidare till stan, och mysa lite med Disa. Sen på fredag (midsommar) så ska jag och Disa åka ut till stock och vara med farmor, farfar och pappa och bara äta massa god mat, och sen sova över där. :) Familjemys helt enkelt! <3

Men hur som haver, idag så vaknade jag väldigt tidigt för att vara mig när jag är ledig. Så jag var uppe redan vid kl 9, så jag gick ut med hundarna och lekte med dom i någon timme och sen så gick vi en sväng för att sedan dra sig hemåt igen. Och då ligger älsklingen fortfarande och sover (haha) sen blev det att gå ner till Canpea och skriva på lite papper, sen gick älsklingen och jag lite på stan och jag fick med mig ett vitt linne och ett par shorts av min älskling <3 och Senna fick med sig ett svart linne till honom! Sjukt snygg blev han i den!!
Nej nu ska jag fortsätta att mysa med min älskling och bara slappa lite!

Ttyl;

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3123274/images/2012/pic_207137962.jpg" class="image">


6:e juni 2012

Sitter hemma hos Carro, med mina älsklingar och kollar på snabba cash! :)
Fint väder har det varit idag iallafall, har även varit hos farmor och farfar för farfar fyller år idag! :) så det blev god mat och tårta :)
Hoppas ni haft en bra dag,

Ttyl;


5:e juni 2012

Härligt med en ny familjemedlem! (y) <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3123274/images/2012/pic_205454288.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3123274/images/2012/pic_205454288.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3123274/images/2012/pic_205455978.jpg" class="image">


2:e juni 2012

Hej,
Uppe med tuppen är lördag såhär! Inte mitt bästa val kanske, men vad gör man inte för släkten.. Idag blir det bara massa roligheter men kan tyvärr in säga än. :) Så ni får ta och hålla er en stund till! Ska snart ta och hoppa i en varm dusch för det börjar bli lite bråttom med tiden.
Hörs sen,

Ttyl;
Igår när jag målade naglarna, och just nu. Visst ser jag pigg ut ?!!! xD -.-'


1 Juni 2012

Halloj!

Sitter just nu hemma hos min kära vän Carro, och väntar på mamma för vill inte gå ända hem i detta pissväder... Det är ju för fan förste juni?!? Men aja, senare när mamma kommer så ska vi ut till mormors minnesplats en stund även fast det regnar <3
Sen blir det att dra vidare till Linköping och vare där över helgen. Och imorgon ska jag på världens roligaste grej, men kan tyvärr inte berätta ifall dom läser bloggen..
Kom på att innan vi ska till minneslunden så ska vi ner till torpa och köpa grejer till vaxning och bryn- och fransfärg :)
Nej nu ska jag vara lite social, vi hörs senare!

Ttyl;

Alltid så seriösa på bilder, och jag i mina svettiga träningskläder eftersom jag nyss kom från aerobicen! (y)