NAILS

Kom på att jag glömt visa er mina nya fina naglar! Min mamma gjorde nagelförstärkning på mig häromdagen, inget märkvärdigt bara vanlig fransk manikyr men här kommer en bild iallafall! 

Enjoy; 




MÅSTEN I VARDAGEN

Nehe dags att ta tag i vardagens tråkigheter kanske? Såsom disk, städa osv ... Inte världens roligaste kanske men sånt som tyvärr måste göras, men med lite bra musik i högtalarna så blir allt mycket roligare och går mycket fortare. (Om man inte räknar med dom gångerna man stannar upp och kör ett solo! HAHA xD) 

Ttyl;





ÄNTLIGEN FREDAG!

Hej på er!


Denna vecka tycker jag har gott väldigt fort och äntligen är det fredag, inte för att jag får njuta så mycket av helgen för jag jobbar både lördag och söndag hela dagarna. Men hur som haver så började jag min fredag med att vakna vid ungefär klockan 10, sedan gjorde jag mig iordning för att åka ner och möta Josefin nere på stan för att ta en fika. Vi satte oss på tant grön, som är väldigt mysigt denna årstid tycker jag! Vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord, var himla roligt att träffas en stund vi har ju knappt träffat varandra alls sen studenten. 

Men antar att det är så när man tagit studenten? Att några flyttar, en del åker utomlands och jobbar och andra får fulltidsjobb så att man knappt kan ses även fast man bor i samma stad! Lite tråkigt, men sånt är livet. Men den här gånger så får det inte ta lika lång tid innan vi ses igen! 😊 

Hur som helst så efter vi fikade så kollade vi lite i affärer och gick sedan vidare till Vero Moda (där Josefin jobbar.) för dom skulle fota till lite reklam i tidningen. Så jag fick leka fotograf en stund haha. 

Nu sitter jag hemma här i min ensamhet och kollar tv. Senna åkte till jobbet för en timme sedan ungefär, så nu får jag inte träffa honom förrän söndag kväll eftersom jag ska sova i Gamleby imorgon! 


Hur har eran fredag varit? Och hur ser eran helg ut?
Lediga kanske eller jobba? Tell me all about it! 😊

Ttyl; 



Hej världen!

Måste erkänna att jag har världens bloggtorka, så det är därför jag inte har bloggat något! Och kom även på att jag glömde att ta kort osv på salongen, men det får jag fixa på måndag när jag ska dit igen. (Om jag kommer ihåg vill säga)
Just nu sitter jag hemma hos en kompis till min pojkvän, och kollar på dom när dom sitter och spelar. Roligare fredagkväll finns ju men det är helt okej faktiskt! :) 
Imorgon ska vi fira min lillasyster och sen ska jag jobba från 13:15-20:45, så det blir en lång dag. Men min söndag kommer bestå av... Wait for it... absolut ingenting!! Så jävla skönt, eller jo nu ljög jag lite jag ska plocka lite hemma tänkte jag. 
Vad ska ni göra i helgen? :) 
Jobba kanske? Eller absolut ingenting kanske? :) tell me all about it! 

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll/natt. Och simma lugnt. 
Ttyl; 



FAMILY & FRIENDS TIME

Hello, 
Sitter just nu hemma i soffan med Senna och Carro. Och ska snart gå ner till salongen igen för att fixa Carros fransar. Efter det så ska jag tvinga mamma att färga mitt hår! :) haha (juste mamma kom ner till oss igår.) 
Ska även slänga upp bilderna på salongen men det får bli lite senare. Nu blir det en halv lång promenad. 

Ttyl; 






SUNNY DAY

Godmorgon folket! 
Själv har man ju inte klivit upp ur sängen än, och älsklingen kom hem från jobbet för typ 2 timmar sen. 
Försöker komma på vad jag ska äta till frukost och sen ska jag bege mig ner till salongen. Och fixa mina fransar och lite, skoj skoj! Några utav er undrade hur salongen såg ut, så jag tänkte ta lite kort när jag kommer dit. 

Hörs sen!