trettioförste januari .

Slänger upp dagens outfit innan jag sticker iväg till farmor och farfar för att vara lite med dom, och prata med pappa! ♥ Men jag slänger in ett inlägg sen när jag kommer hem igen.

Bilderna är inte dom bästa eftersom att det är mobilbilder men men.
Tröja: H.M
Höga jeans shorts: H.M
Strumpbyxor: Inte en aning, har haft dom länge!
Skor: Dinsko

Kram på er!
/ S



trettionde januari .

Ä N T L I G E N ! ! !
När jag självklart har lovat att jag ska blogga mera så tar mitt internet slut, så typiskt min "tur". Men men eftersom jag har en ängel till mamma så fixade hon det åt mig! ♥ Men det är klart det inte slutar där, det har tagit mig ungefär 1 timme minst att komma in på blogg.se så aa inte det roligtaste. Men här är ett inlägg iallafall och jag lovar att bli bättre på det, så länge mitt internet inte sviker mig, eller blogg.se.
Min dag har inte varit så intressant alls, utan gick upp vid 07.00 och duschade, sen gick jag min morgon promenad med Mulle. Sen var det bara att pallra sig till skolan för första gången på nästan 2 veckor, eftersom jag har varit sjuk. Första lektionen var Engelska B och sen Företags Ekonomi, som verkligen var rena mardrömmen. Jag har verkligen aldrig velat gå från lektionen så mycket som jag ville idag!! Inte ens när jag har matte, och då är det verkligen illa om jag hellre går på matten... Så imorgon ska jag och Mellan gå till studie och yrkesverksledaren, och prata med honom om att få byta till något annat på indvallen. För jag kommer aldrig klara att gå 2 gånger i veckan i en hel termin. Inte en chans!
Men iallafall, efter det så hade vi lunch, och det var en sån grymt lång kö till maten så jag och Mellan gick ner och åt på Acapulco istället! (efterlängtat!) Innan vi gick tillbaka till skolan så gick vi in på Vero Moda och jag fick med mig hem en brun skinnjacka. Har letat efter en snygg skinnjacka jätte länge, men inte hittat någon som jag verkligen har fastnat för, och det här var väl inget måste köp heller direkt men den kostade bara 200 kr och hade ett presentkort där så den fick följa med hem. Efter det så gick vi upp till skolan igen, för att ha samhällskunskap innan vi skulle gå hem. Men vi gick bara igenom dom sista uppgifterna så fick vi gå hem sen.
Hade sällskap med Josse hem idag, så vi pratade lite om kläder och sånt till Fridas 18 års fest. Det kommer nog bli roligt, men det är ju ett tag framöver. Men vet på ett ungefär vad jag ska ha på mig, men hinner säkert att ändra mig 1000 gånger innan! :)
Nej nu ska jag inte tråka ut er mera, ska väcka älsklingen och kolla om han ska sova mera nu. Eftersom han somnade på soffan för några timmar sen.
Ha en bra kväll, så hörs vi! :)

/ S


Farewell .

Wherever you're going
I wanna go
Wherever you're heading
Can you let me know
I don't mind catching up
I'm on my way
Just can't take the thought of you miles away

And I know you're going somewhere to make a better life
I hope that you find it on the first try
And even though it kills me
That you have to go
I know I'll be sadder
If you never hit the road

So farewell!
Somebody's gonna miss you
Farewell
Somebody's gonna wish that you were here
That somebody's me

I will write to tell you what's going on
But you won't miss nothing but the same old song
If you don't mind catching up
I'll spend the day telling you stories about a land far away
But I know

And I know you're going somewhere to make a better life
I hope that you find it on the first try
And even though it kills me
That you have to go
I know I'll be sadder
If you never hit the road

So farewell!
Somebody's gonna miss you
Farewell
Somebody's gonna wish that you were here
Farewell
Somebody's gonna miss you
Farewell
Somebody's gonna wish that you were here
That somebody's me

And I'm gon' try to hold it all in
Try to hold back my tears
So it don't make you stay here
Yeah, I'ma try to be a big girl now
Cause I don't wanna be the reason you don't leave


Farewell
Somebody's gonna miss you
Farewell
Somebody's gonna wish that you were here
Farewell
Somebody's gonna miss you
Farewell
Somebody's gonna wish that you were here
That somebody's me

Dom med fet stil är dom texterna jag älskar mest i texten!
/ S ♥

tjugoåttonde januari .

guess who's back?! :D
Och nu är jag äntligen frisk, all feber borta. Men jag har några dagar kvar av att äta mitt pencilin! -.-
Men det löser sig nog, och bara för jag har varit borta i över en vecka så ska jag försöka blogga så mycket som möjligt nu. Men jag hade som sagt ingenting att blogga om så jag tyckte det bara var onödigt eftersom jag bokstavligt låg i sängen hela dagarna eller framför tv på soffan. Men hur som helst så ska jag försöka ta tag i lite pluggande som jag har missat den här veckan jag har varit borta, och jag har prov i försäljning och service på tisdag tror jag det är så jag måste verkligen klistra fast boken i huvudet dom närmaste dagarna så jag verkligen klarar provet. Men det ska nog inte vara några problem, tycker faktiskt att fs är riktigt kul! :)
Nej nu ska jag sätta mig framför tv´n och kolla på "pretty little liars" som är grymt beroende framkallande! Älskar serien, men ni får ha det så bra så länge så hörs vi!
Ingen bild idag, sitter vid pojkvännens dator så jag har inga bilder här.

/ S ♥

tjugonde januari .

Här har ni min bästa vän när jag är sjuk! Klarar mig verkligen inte utan min favorit yoghurt med vanilj och passionsfrukt! :)
Men jag kommer nog inte blogga så jätte mycket under dagarna nu när jag är sjuk, för jag har verkligen ingen lust alls. Och jag har inget nytt eller roligt att skriva om heller eftersom jag bara ligger i sängen och kollar på tv hela dagarna och dricker yoghurt!

Ni får ha det så bra så länge!
/ S


statistik.

Kollade statistiken här på bloggen nyss, och det är iallafall några som är nyfikna på mitt liv och vad jag gör om dagarna! :) Alltid lika roligt att se när den stiger mer och mer dag för dag!
Och det är bara att hojta till om du tycker att det saknas något i bloggen! :)

Kram på er!
/ S


in high heels .

Har suttit framför datorn ett tag nu och kollat på balklänningar, och hittade nårgra riktigt snygga! :)
Men jag vet inte vilken jag ska ha, och jag vet inte ens om jag ska/vill gå än?! Och isåfall vem ska man gå med?
Det skulle vara grymt kul att gå på balen, det är ju liksom bara en sån grej som händer en gång i ens liv. Och det är något man aldrig glömmer, precis som med studenten! Men men jag får se hur jag gör, men här kommer bilden på klänningarna som jag tyckte mest om. Det fanns jätte många andra som var jätte fina i vit också men jag är så rädd för att det ska se ut som jag ska gifta mig om jag har en vit på mig! hahaha

Vad ska ni har för klänning? Ska ni gå på balen?

/ S





 


Var det någon som...

Var det någon som beställde en sjukling?! Det är ju inte så jävla rockigt och vara sjuk när man äntligen är ledig från skolan! :( Så just nu har jag feber, ont i huvudet, och antagligen urinverksinfektion.. Ja man har ju mått bättre iallafall. Nej nu ska jag kolla lite tv och friskna till, och vänta på att min älskling ska komma hem.
Så man kan bli lite ompysslad! ;) thihii ♥

/ S


nittonde januari .

Fick ett underbart sms igår av Mickis att vi var lediga idag, fyfan så skönt! :) Men frågan är vad jag gör uppe nu?!  Jag kan verkligen inte sova, jag har varit vaken till och från sen klockan 1 inatt :( mindre kul, men jag ska försöka sova en stund till så jag blir utsövd ordentligt!

kram på er,
/ S

My Top Favorites .

Kanske dags att vinna lite pengar på lotto? Jag vill bara köpa kläder, har suttit inne på nelly.com nu i flera timmar och bara drömt mig bort! Aja, bara att spara pengar ifall man ska ha råd med allt det här! ;) hahah



/ S


artonde januari .

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga?
Jag vaknade för några timmar sen, så idag blev det ingen skola för mig. Mådde inte alls bra imorse och var jätte trött. Och min söta lilla hund mådde inte heller bra, stackarn har spytt flera gånger. Så det har varit att ta hand om honom hela morgonen. Älskling var här nyss så han och jag käkade lunch (eller frukost är det väl egentligen) tillsammans innan hann stack till jobbet igen. Nu ska jag kolla på kläder och skor, kanske klickar hem något snyggt?! Hahah, nja inte på ett tag framöver, det är rätt tomt i plånboken just nu. :) Nej nu ska jag kolla internet en stund och sen blir det att plugga lite försäljning och service, samhäll och hantverksorientering. Så vi hörs lite senare, ha det bra sålänge!

/ S

Chokladkrig!!

Har man tråkigt när man börjar ha chokladkrig på en tisdagkväll eller?! Hahah, så typiskt mig! Men det var faktiskt inte jag som började den här gången! xD Så nu sitter jag och kollar på "The Bourn identity" (stavning) medans Senna duschar! Så när han är klar så blir det massa mys framför tv´n och sen sova för en dag nere i salongen med tjejerna i klassen. Och såklart så har jag ju glömt att det var min tur att fixa fika tills imorgon men jag får väl fixa det och gå upp extra tidigt och sen gå till netto och köpa någonting imorgon innan skolan!
Nej nu ska jag kolla tv´n igen. Ha det bäst sålänge!

/ S



Det här var bara början! :)


Försäljning och service

Sitter och har roligt med Josse och Frida pet, och snackar massa skit. Så vi ska väl snart börja jobba i böckerna, så att läraren inte blir sur (a)

/ S


sjuttonde januari .

Sítter just nu och har hantverksorientering. Fick lite skäll av läraren idag eftersom hälften av klassen kom 20 minuter försent. Men inte vårat fel att det tar extra lång tid i simhallen :P hahaha
Jag har bara en lektion till efter den här och det är försäljning och service, sen blir det att gå hem och laga mat i mina fina nystädade lägenhet! Och idag står det nyttig mat på schemat! (om jag kan hålla mig, vill säga) för det ligger nämligen en pizzabit kvar i kylen. Som lockar rätt saftigt kan jag lova. Men mitt löfte år 2012 var att äta nyttigt och ta hand om min kropp så gott det går och sluta röka, plus fixa allt med skolan och börja jobba.
Så nu blir det sallad för fulla rullar ett tag framöver, vilket inte gör mig något alls eftersom att jag är galen i både frukt och sallad! :) Sen så måste jag börja gymma minst 2 gånger i veckan och klämma in så jag kan simma lite, för fläsket bara dallrar ju när man springer! ;) hahha.
Nej nu ska jag fortsätta med hantverken, får se om jag slänger in ett inlägg till sen men det blir det nog!

/ S


 

.

Kärlek är inte att sova eller ha sex tillsammans... Det är så mycket mer!

Friendship



Friendship is a beuatiful thing, the real friends will always be by your side no matter what. And they never stick the knife in your back as you turn the other side around. So take care of
your real friends because they are very rare and not many people have one. and I am so incredibly lucky because I have not just one, but I have lots!

sextonde januari .

Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. Det blev bara en väldigt kort dag för mig idag i skolan, eftersom att min älskling hade bestämt sig för att stänga av alla mina alarm och väcka mig vid kvart över 7 istället för halv 7. Vilket jag inte blev så jätte glad över eftersom jag var tvungen att hinna med och duscha också, men han var så söt och ba men jag ville inte väcka dig och du brukar ju alltid gå upp vid typ halv 8 :) så jag fick skicka ett sms till min mentor och säga att jag missade första lektionen. Och samhällslektionen började inte förrän vid 12:50 så det var bara att somna om igen till klockan 11 :)
Så nu ska jag ta tag i städandet och diska lite tänkte jag sen får man se vad dagen bjuder på!

Måste bara påpeka att jag har haft dom mest underbaraste dagarna på länge med min underbara pojke! Du är bara för underbar och lyser upp mina dagar, och så jag orkar ta nya tag! Älskar dig Senahid! ♥

Vi hörs senare!
/ S


trettonde januari .

Idag när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, hade skit ont i magen.. Men men nu är det bättre iallafall! Idag måste jag verkligen ta tag i städningen, jag har skjutit upp det i flera dagarna nu.
Igår var en grym dag, vi bytte behandlingar med frisörerna :) så jag masserade lilla Caroline, och fixade hennes naglar! Sen efter det så gick vi ner några tjejer till stan för att äta på donken. Efter det begav vi oss till salongen för att frisörerna skulle fixa oss! Jag gjorde inte så mycket jag färgade bara håret så det blev en jämn färg, och klippte topparna! Den som gjorde mest förändring var Josse, hon färgade det mörkare! Och det blev riktigt bra,
nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa!

Kram på er!
/ S

lite bilder från igår!





elfte januari

Tjenare folket! :)

Nörden/Sexbomben!
Idag så hade jag verkligen hur kul som helst, tror aldrig jag har hört så många sjunga falskt på en och samma gång! haha, nej så farligt var det inte. Men vi fick i uppgift att först sminka en karaktär som skulle föreställa en nörd i en tonårsfilm. Och sen så skulle vi sminka förändringen när dom i filmen hade "förändrat" henne till en av dom "snygga och populära" som senare skulle gå på balen, så vi sminkade en passande sminkning till det och satte upp håret som vi tyckte passade till!
Grymt kul var det!! (y) Men jag har tyvärr ingen bild på när vi sminkade "nörden" :/ får ta en nästa gång jag sminkar mig så!

Nu ska jag mysa med min älskling som äntligen kom hem, och sen ska jag städa och diska å lite.
Ha det bra!

/ S


Underbara vackra Josse, hon är så otroligt sjukt söt den tjejen! Gjorde även hennes hår, blev inte så jätte bra men det var första gången jag testade det, men hon fixade flätorna själv! Du är grym gumman! ♥


Nionde januari.

Skäms på mig för att jag bloggar så dåligt men jag har verkligen ingen insperation alls länger.. Så om ni har några tips på vad jag kan skriva om så är det bara att säga till! Idag har jag inte gjort alls mycket, bara slappat hemma. Först var jag ute och gick med Mulle, sen så åkte jag till Willys för jag skulle söka sommarjobb, och eventuellt jobb på kvällar och helger sen framöver. Efter det så var jag bara hemma, och såklart så kan jag inte hålla ögonen öppna så jag somnade i 2 timmar som vanligt. Inte bra! Och imorgon börjar ju skolan igen... Kan det blir mer roligare, börjar med idrott på morgonen. Men om 2 veckor så får vi ju ett nytt schema och då är man ledig på torsdagar så jävla skönt, så det är inte sant! Nej om man kanske ska ta tag i lite läxor, eftersom jag inte har gjort klart allt än som ska vara inlämnat imorgon. Eller rättare sagt så har jag inte börjat än! -.- men jag har ingen annan än mig själv att skylla. Eller ska man kanske gå ut en långpromenad med Mulle?! Måla lite kanske?
Aja jag får se vad jag gör!
Och jag får ju inte glömma att det är 3 månader idag med mig och älskling! ♥

Ha det så bra, så hörs vi!
/ S

Ja, och min älskade syster i sommeras!

fjärde januari.

Väntar på att klockan ska bli 3, så att Senna ska komma hem från jobbet. Och senare dra ner på stan för att ta en fika och gå lite i affärerna med honom och Carro! Har inte träffat Carro på över en månad nu så det ska bli otroligt skönt! :) Eftersom jag inte har något att göra så slänger jag upp fjärde dagen på listan snart. Ha en bra dag! / S