trettionde december.

Har varit så himla dålig på att upptadera så jag får ta och skärpa mig nu tror jag! Men jag har varit med min familj hela tiden, och det är inte ofta det händer så jag har faktiskt valt att inte blogga just nu, men jag ska börja med det från och med ikväll när jag kommer hem från jobbet. Måste sticka nu börjar om en halvtimme men jag berättar om min julafton och allt när jag kommer hem! Ha´t bra allihopa! / S

Myspys med släkten.

Nu är alla julklappar öppnade och vi sitter och myser i soffan. Vi ska snart spela hasardspelet, och lite senare gå ut och bada i badtunnan! Så grymt skönt ska det blir! :) Det blir antagligen att sova kvar här i Grebo, men vi får se det är inte säkert. Men vi hörs imorgon och då blir det massa bilder från idag och lite mer "info" om dagen/kvällen!

Slänger upp några mobilbilder iallafall ;)
Ha't bra allihopa, puss och kram
/ S


dagens outfit.

Slänger upp dagens outfit nu innan jag ska sticka iväg!
Bilden är tagen med min mobil så det blev inte så jätte bra, men det får duga sålänge. :)

GodJul igen på er! ♥
/ S


Julaftonsmorgon.

Måste ju bara säga att man blir som en liten 8-åring på nytt när det är julaftonsmorgon! :) Jag har redan öppnat mitt första paket för jag kunde inte hålla mig! Så jag fick 500 kr presentkort på ogräs från pappa och i det brevet låg det också 500 kr löst. Så tack så jätte mycket för julklappen pappa, älskar och saknar dig massor! Men vi ses snart! ♥
En sak som är väldigt tråkig är att jag inte fått riktigt samma julkänsla i år som jag brukar ha alla andra år, men det är väl för att det inte är någon snö ute! :( men men det är sånt man får leva med. Nu ska jag ta och sminka mig och klä på mig, och sen beger vi oss till sköna gröna Grebo! Kanske blir något mer blogginlägg idag vet inte riktigt, men annars får ni ha en riktigt GodJul och en underbar dag med nära och kära!
Vad jag har på mig får ni se imorgon eller ikväll!

puss och kram
/ S ♥

beslutsångest.

Åhhhhhh, jag har beslutsångest!! Och inte för bara en sak utan för flera olika saker, som egentligen inte betyder någonting! Typ som om jag ska sova på soffan i natt eller om jag ska sova i sängen?
Eller om jag ska ha en vit eller blå klänning imorgon när vi ska fira jul, eller om jag ska sova nu eller fortsätta kolla på filmen. Även fast jag vet att jag kommer vara jätte trött imorgon om jag inte går och lägger mig nu!!
HAHAH, så patetisk jag är asså!! Men jag får alltid sån julnojja dagen innan julafton, och stressar som en idiot XD
Men allt löser sig nog med tiden. Imorgon blir det en "lugn" kväll hemma hos min morbror i Grebo med släkten på mammas sida. Och det blir att äta massa julmat, spela spel (självklart så spelar vi bl.a julklappsspelet!) det är ju ett måste på julafton! Och sen blir det julklappsutdelning, och så får vi hoppas att vi har varit tillräckligt snälla i år så att jultomten kommer till oss. Sen blir det att kolla kalle anka, och bara mysa! Och sist men inte minst så blir det att bada i den nya badtunnan som min duktiga morbror har byggt, så då ska vi inviga den.
Ni får har en riktigt god jul allihopa, och hoppas ni får ha det lika trevligt och mysigt som jag kommer få!! :)

Tänker på dig min älskade pappa! ♥
/ S


Klänningarna.

Hann aldrig ta kort med klänningarna på mig, så jag slänger bara ut bilder med dom på galjen istället! :)
Så får vi ta det en annan dag.






myskväll med mamma .

Sitter hemma med mamma i soffan och spelar bingolotto och dricker varm chocklad med marshmallow. Fy så gott! :) Så nu får vi hoppas att vi vinner någon varm utlandsresa eller massor med pengar, så håll tummarna allihopa! Sen ska vi väl slå in julklappsspel klapparna. Och bara mysa resten av kvällen!
Ni får ha en riktigt god jul och hoppas ni får många julklappar imorgon, om vi inte hörs mer!

GodJul!
/ S


hann inte med tåget.

Jag hann aldrig med tåget! :( Sitter fortfarande hemma med knappt några kläder på kroppen och har precis ätit och diskat klart.. HAHA, så jag får ta tåget vid halv 4 iställlet. Men det är bra för då hinner jag träffa älsklingen en stund innan jag åker för han slutar vid 3! ♥
Sen bär det av till linköping för att köpa lite fler julklappar (jag vet att jag är i sista sekund, med wtf!), och julklappar till julklappsspelet :) Sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på!
Får se vad Mulle tycker om att åka tåg, han har nämligen inte gjort det sen han var liten. :)
Men ni får ha det så bra! Blir inget mer inlägg förrän ikväll, och då visar jag även klänningarna som jag fick hem igår!

puss och kram
/ S

tjugotredje december.

Jahopp inte långt kvar till julafton! 1 DAG!!! :D
Haha, jag har egentligen inte tid med att sitta här och skriva ska diska och packa, för sen bege mig till tåget och åka till linköping! Men jag kanske skriver ett inlägg på tåget. Eller så skriver jag när jag har kommit fram!
Ni får ha det så bra så länge!

/ S

Äntligen.

Nu har mina kläder från nelly äntligen kommit och ska åka och hämta dom på coop konsum nu. Längtar verkligen, hoppas bara inte någonting är förlitet eller förstort för då blir jag verkligen ledsen. Men då är det väl bara att skicka tillbaka och vänta igen! Nej, nu ska jag sticka iväg :)
Bilder kommer upp sen!! ♥

Hejdå!
/ S


Jullov !

Är så himla trött på telias internet.. :( Internet har inte funkat på hela morgonen förrän nu! Och inte igår kväll heller.. Men men det var ju bara att bita ihop och skita i datorn igår. Och min stackars lilla älskling som ville spela poker på internet, men det gick ju inte! HAHA, och jag som sa till honom att det kanske var Gud som gjorde så för att han inte ville att han skulle spela bort alla pengar! Och då började han snacka massa skit och blev lite små sur xD. Ibland är det bara för kul att retas med honom :* haha älskar dig!
Kom hem från skolan för ungefär 1 och ½ timme sen, och idag var det julavslutning. Så först gick vi och kolla på när dom sjöng och dansade, sen var det bara att pallra sig ner till Torpa för lite fika med HS tjejerna från både 09 och 11! Myspys vare! 
Nej nu ska jag ta och gå och sova en stund, är så himla trött!

Vi hörs lite senare!
Hejdå,
/ S


karaktär/runway smink

Kom nyss hem från affären, har varit och handlat mat med älskling! Så medans jag plockade in varorna så var han ute och gick med Mulle en sväng i det fina vintervädret! :)
Så himla mysigt att snön äntligen har kommit, inte för att det är alls mycket men ändå! I love it!!! ♥ hahah
Iallafall tänkte visa lite bilder på sminkningen som vi gjorde idag. Våran uppgift vi fick idag var att vi skulle
sminka oss som Hattmakaren i "Alice i underlandet", som vi gjorde en annan gång. Fast den här gången skulle vi göra det "nyare/mordärnare" eller hur det stavas. Så vi skulle göra det mera high fashion och lite mer runway sminknigar. Resultatet blev grymt bra, för att vara första gången! :D Och dom andra tjejerna i klassen lyckades också bra! :)
Någon dag efter jul nu så tänkte jag sminka lite crazy sminkningar med olika motiv! Och sen ta kort på det i olika miljöer. Det blir nog riktigt kul, så det blir ett litet projekt till våren! Nej nu tjatar Senna på att jag ska stänga av datorn och gå och hjälpa honom med att plocka fram mackor och te ;D
och bara mysa massor framför tv´n. ♥

Ni får ha det så bra!
Hejdå,
/ S




outfit -

Tänkte bara slänga in dagens outfit innan jag sticker iväg! :)




* Rött läppstift - Ullared
* Vit skjorta - H.M
* Tjock tröja - Veromoda
* Jeans - Ogräs
* Skor - bubbleroom (påminner lite om Dr Martens skor)

"Obs! Mobilbilder så dom är inte så överskattat bra!"

tjugoförste december .

Godmorgon folket!

Nu är det inte många dagar kvar till julafton! - Längtar -
Idag vaknade jag upp av att jag knappt kunde röra mig överhuvudtaget, pga att jag hade sån jävla träningsverk i HELA kroppen!! Vi körde på styrka och kondition igår på idrotten, och samma som vi gjorde igår gjorde jag också i måndags!! Så jag var helt slut efter det passet, och det känns idag kan jag lovar er!
Nej, nu är det snart lunch och då blir det julbord. (mums) Och sen blir det en sminklektion, och sen bär det av mot Gamleby till farmor och farfar en stund. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! :)

Ha en bra dag, så hörs vi!
/ S


Förra onsdagen, på sminket!

at school .

Sitter och har hantverksorientering, vilket inte är världens rockigaste kanske! Men jag överlever nog,
sen på lunchen blir det att gå och äta på donken med HS tjejerna! :) Och sen efter skolan så ska vi hem till mig och laga lite mat plus kolla skräckfilmer! (y) Roligt och mysigt ska det bli, så jag får se om det blir något mer inlägg idag eller om det blir imorgon istället. Annars får ni ha en trevlig dag/kväll!

Hejdå så länge!
/ S

Dag 3 -

Min favorit årstid!

Min favorit årstid är självklart sommar! ;D vad annars liksom, haha finns nog inget bättre än värme och bada! Och fina sommarkvällar med nära och kära. Och bara kunna springa omkring barfota i gräset, och och ha kjol och shorts på sig :) Och gulliga sommarklänningar!
åhhh vad jag längtar till sommaren, nu får det ta och bli sommar tycker jag! (a)

Vilken är era favorit årstider? :)



ha en bra kväll! :)
/ S

nittonde december .

Hej!

Jag har kommit på en sak jag är bra på iallafall, och det är att försova mig! :'(
Så jag börjar inte förrän vid 11, eftersom jag missade första lektionen!
Vilket inte är bra alls! Får fan ta mig i kragen nu asså, annars ryker ju mina betyg och pengarna från skolan..
Eftersom att skolan har bestämt att sänka närvaron till 10 % istället för 20 %! -.-
Men men får ta och bita sig i läppen och ta och fixa det här nu, det är ju bara 1 och ½ halvt år kvar på gymnasiet! Och har bestämt mig nu för att satsa allt på det, och ingenting får komma ivägen! (a)

Va inne på nelly igår och beställde hem lite grejer! Skulle egentligen bara skicka efter en nyårsklänning och ett par skor, men det fick bli 4 klänningar istället! Och det mesta var på rean så det var inte så farligt dyrt ändå! :)
lucky me!

Nej nu ska jag ta och göra mig iordning och klar för skolan! Plus så måste jag gå ut med min älskade hund som ligger och sover bredvid! :)

Ha en bra dag allihopa!
/ S



En utav klänningarna!

Och skorna!


artonde december .

stoppar "litstan" ett tag! Men börjar antagligen imorn igen! :)

Både idag och igår har jag jobbat, och haft fult upp, det är därför jag inte hunnit att göra några inlägg.
Och det var rätt kul, men det var inte så jätte mycket folk.. Men men sånt är livet och vädret var ju inte det bästa
så det är inte konstigt att folk inte vill stå ute och kolla på bandy då! ;D själv stog man inne i värmen och stekte korv och sålde godis! hehe och lilla louise var med mig också så jag var inte alldeles ensam. :)
Nu ska jag inte jobba något mer förrän den 30 december, och det är skönt. Då kan jag få sova lite på helgerna och inte gå upp så tidigt! ( eftersom jag inte är någon morgon människa!!!!) hahah

Här kommer lite bilder!
Nej, nu ska jag gå och kolla tvätten eftersom att det är tvättdag idag! :)
Så ha det bra så hörs vi imorgon!

Hejdå!
/ s



Dag 2 –

– Innehållet i min väska

Hahah, ja vart ska man börja?! Jag har så himla mycket grejer i min väska så jag knappt får plats med det
som jag verkligen behöver ha där i! :)

* parfym
* sminkväska
* deodorant
* ppiller
* penna
* nycklar
* mobil
* tuggummi
* solbrillor
* tamponger
* läppsyl
* snoddar
* nagelfil
* ett svart och ett genomskinligt nagellack
* panodil
* tärningar, "hahah inte en aning varför men men!"
* nagelfil
* lite små pengar
* massa gamla kvitton
* och sist men inte minst "vax" till tandställningen"

( och jag som rensade min väska på "onödiga saker" för inte alls länge sen!) xD
Haha, men det är innehållet i en av mina väskor iallafall!

over´n out
/ S

I had a dream.

I dreamed about you last night. Everything felt so real, I do not know what to do anymore. I want to be able to choose the right path .. I really can't stop loving you! you are my everything and you will always be that special someone for me ..

I love you deeply!

remember the people who made your life wonderful.

remember the beautiful moments in your life. capture the perfect day and remember the people who made your life wonderful. whatever makes you blind, can one day make you stronger.
Dad, you are the sunshine in my life that lights up the way for me every day.
it kills me to know whenever I go to bed that you will not be there when I wake up again.
it kills me to know that I can not do anything to help you.
it kills me to know that it takes very long time before you coming home to us again.
it kills me to know that I can not see you whenever I want!
but one thing I do know, is that I could die for you
you made ​​me the man I am today, and I am very grateful for that.
I love you with all my heart!

all my love to you dad! ♥


Dag 1

- En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag älskar att vakna upp bredvid min älskling varje dag, och se honom ligga där.
Eller när han väcker mig genom att bara pussa på mig!

2. Det bästa jag vet är att köpa skor och kläder! Jag har hur mycket skor som helst, så jag skulle kunna öppna en skoaffär. Och jag använder inte ens hälften -.-' HAHAH!
3. Något som jag tycker är fantastiskt kul är att sminka modeller i olika galna sminkningar, och sen fota dom i olika bakrunder! :)
4. För några år sedan så spelade jag fotboll, och var faktiskt väldigt bra på det! Sen så skadade jag tyvärr mitt knä så jag kunde inte spela mer. Men jag älskar det än idag, och brinner verkligen starkt för det!
5. Festa är verkligen min grej, det är något jag alltid kommer vara bra på! HAHA
6. Jag vill bli en make up artist, eller en nagelterapeft när "jag blir stor." 
7. Jag har kvar ALLA mina gosedjur sen jag var liten, och en liten apa sen min pappa var liten som heter Gocke! haha älskar den apan! Och kommer alltid ha den varmt om hjärtat.
8. Jag tycker myskvällar med nära och kära, en bland det finaste som finns.
9. Det som betyder mest av allt för mig är framför allt min familj! Och mina käraste vänner.
10. Hundar är det bästa jag vet!! Och speciellt min älskade lilla mulle mäck! :D

Här har ni 10 punkter på lite fakta om mig. Vill ni veta något annat, eller mera om något speciellt så
får ni skriva i kommentarsfältet.

Love n peace!


I brist på annat

I brist på annat, så kommer jag hålla på med dag för dag listan! hihi från och med imorgon :)
så kolla in då!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Innehållet i min väska
Dag 3 – Min favoritårstid
Dag 4 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 5 – EFIT (ett-foto-i-timmen)
Dag 6 – Typ av killar jag faller för
Dag 7 – Min favorithögtid

Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Mina mål/drömmar/önskningar
Dag 10 – Mitt drömbröllop

Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen
Dag 12 – Någonting jag ångrar
Dag 13 - En person jag vill träffa just nu
Dag 14 – Vad jag åt idag
Dag 15 – Min favoritfilm
Dag 16 – En låt som gör mig lycklig


Listan tog jag från Jowsse !

fjortonde december

Haha, det här inlägget skulle in för en timme sen men jag somnade XD.
Men jag gör väl ett nytt försök nu igen och kollar ifall jag lyckas den här gången istället! ;)

- Innan jag och Amelia somnade så åt vi god mat och la oss helt utslagna på soffan! :) Ikväll blev det kyckling
med klyftpotatis och beasås :) det var syndigt gott kan jag lova er! Idag så försov jag mig skapligt igen, så jag missade lektionen innan lunch men gick till skolan och åt, och sen ner till salongen. Jag vaknar verkligen inte av mitt alarm längre :'( inte bra alls, så jag får nog be mamma ringa och väcka mig varje dag. Men då är jag väl rädd för att jag inte hör ringsignalen efter ett tag heller XD haha.
Förut när jag och Melan kollade film så laggade hela datorn ihop, så fick starta om hela datorn och filmen :/
men men jag tröstade mig själv med lite smör popcorn istället ;D fy vad gott! (a)

På salongen idag så skulle vi sminja oss som någon av karaktärerna i "Alice i underlandet" eller göra en egen karaktär som vi tyckte passade in i filmen, så jag valde att göra en egen. Eftersom nästan alla hade valt hattmackaren, så jag tyckte det var roligare att göra en "annan" Alice som har lite starkare smink än vad karaktären i filmen har. Fast det blev mer som en vanligare sminkning också med lite starkare linjer. Men jag blev ganska nöjd ändå trots allt! Förutom att jag tyckte att 3D-ögat blev lite kladdigt :/ men det är sånt man får lära sig att fixa till. Så jag försökte att fixa det på bästa sätt! Men läpparna blev faktiskt bra den här gången, men annars så tyckte jag att när vi prövade att göra den här sminkningen första gången så blev ögonen bättre då en nu! Men men blev ju iallafall nöjd med läpparna nu istället! :) hihihi

Nej, nu ska jag gå och ta bort sminket medans det ändå är paus i filmen. För jag kommer aldrig orka göra det sen! Sen blir det att kolla klart på fast and fourius filmen! And then bed time! (y)

Ajuste ja, eftersom jag inte var med på förra smink lektionen så fick jag göra det här som alla andra gjorde förra gången. Så dom andra brudarna fick pröva på 70-talet lite och sminka sig själva som hippie´s ;D jätte fina blev dom!!









Sleep tight everyone,
over´n out!
Love S

Söndagsmys

Sitter och kollar på när grabbarna grus spelar kort! Och min älskling, och Ameer och Ahmad lagar kladdkaka, så vi får se om jag lever imorgon efter att ha smakat den! :D Hahah, nej den är säkert jättegod.
Men mina vänner måste verkligen tycka om mig och min dator väldigt mycket, eftersom att Ameer tyckte att min dator skulle få en cola dusch! -.- men den klarade sig bra iallafall!
Hahaha, vad vare jag sa! Dom brände kladdkakan XD HAHAHAHAH
aja nu ska jag vara lite social.

Godnatt allihopa!
love s

jag vill ha värme!

Jag vill ha värme, NU!! Jag blir verkligen galen, vem vill egentligen ha kyla och vinter?! Vi behöver bara snö några dagar innan julafton och sen kan det försvinna igen den 1:e Januari!
Sitter här och kollar på solresor utomlands, och det lockar verkligen att bara ta första bästa flyg bort till värmen. Men men, har massor att göra i skolan plus att jag måste börja spara pengar! -.-
Men fan vad skönt det skulle vara, tänk er själva att ligga på en varm strand i en vecka med en kall drink i handen. Och bara sola och bada med dom människorna man verkligen älskar! (y) Det finns nog inget bättre.
Så i slutet av sommaren när man har jobbat endel så blir det att åka till spanien, tunisien eller egypten! Helt underbart!





Någon mer än jag som vill till värmen!

nionde december! ♥

Dagen började bra, min lektion började inte förrän 11.50 så jag hade lite sovmorgon! Men jag gick upp vid kvart över tio, för att sen gå att möta lilla söta Michaela för att sen gå och äta. :) Sen var det ju bara att pallra sig till engelskan med Inga -.- ingen höjdare direkt! Men men det var bara att överleva, men efter ungefär halva lektionen så gick jag och Mickis ner till cafeterian för att kolla på Uffe Balla Balla. Jag förstår verkligen inte hur han kan sjunga framför folk?! ;s Asså seriöst, jag skulle verkligen skämmas som fan om jag vore honom! Och skit vad glad jag är att vi inte är släkt!! XD hahah. Nej, nu ska jag inte vara elak!
Sitter och kollar tv just nu, och tänkte gå och fixa en liten ostbricka och sen gå och lägga mig och vila en stund innan älsklingen kommer hem!



Bara för att det är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv!
Älskar dig Senahid Salkic! 2 underbara månader,
och fler ska det bli!
9 oktober 2011! ♥


åttonde december

Jahopp, ännu en dag som nästan är slut! Dagen har inte bjudit på så mycket, började skolan kl 09.30 och gick till 16.00 helt okej! Dom 2 sista passen i skolan idag så vaxade jag mammas ben, och färgade hennes ögonfransar. Och hon blev nöjd så det var ju bra! :) Sen blev det att åka till farmor och farfar och hämta min byrå, sen åkte mamma och jag tillbaka in till stan och åkte till corner och köpte med oss mat hem! F E T T G O T T!
Men nu sitter jag här med grabbarna grus och kollar på Grimm, sen efter det vare någon bra film också. Så det blir det väl att gå och lägga sig bredvid älsklingen och vänta på en ny dag! Nej, nu ska jag vara lite social med grabbarna.
Godnatt folket,

over´n out!
love S


sjätte december

Hej hej! 

Förlåt för jag inte har gjort några uppdateringar på några dagar, men jag har haft fullt upp med att fixa allt i lägenheten som äntligen är klar! :) Det ända som är kvar nu är lite små grejor, som hyller och tavlor typ! :)
Så snart är allt klart, och inflyttningsfest skare bli också! (a)

Här kommer lite bild på lägenheten!
(ursäkta röran!) ;D HAHAHA













Ni får se sängen och det när de är klart! Just nu sover jag bara på en madrass hahah :)

Over´n out!
Love S ♥