23:e mars 2013

Vaknade vid 09.00 ungefär av att min lillasyster säger att hon är hungrig och vill ha frukost! (Ska ha henne här tills imorgon.) Så då var det bara att kliva upp, det fick bli gröt och mackor till frukost idag. Och nu så ska jag snart börja med maten. Alicia har bestämt att hon vill ha chili con carne så det får det bli! :) Allt för min lilla ängel.
Efter frukosten imorse så åkte vi till klätterhallen men kunde tyvärr inte klättra för dom hade tävling där idag, lite synd men får göra det någon annan dag istället! Så nu har vi precis kommit hem och ligger och slöar lite på soffan!

Vet att jag lovat er att skriva lite om vernissagen och visa bilderna och även bilder vi tog från igår kväll! Men det får bli lite senare efter maten sen! :)
Ha det bra så länge och njut av dagen, riktigt fint väder ute idag och jag hoppas våran verkligen är påväg nu!!

Ttyl;


God kväll!

Förlåt för dålig uppdatering idag men har haft fullt upp med vernissagen! Tänkte lägga upp lite bilder och sånt och skriva lite om allting! Men jag är så himla trött nu så det får bli imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag.
Här kommer en sneak peak iallafall! :)

Ttyl;


22:e mars 2013

Helluu!
Sitter just nu på våran kultur och stilhistoria lektion! Och jag måste bara säga att vi har nog den tråkigaste läraren på denna jord. Hon kan verkligen aldrig vara tyst, och jag somnar nästan varje lektion! Fick ta en liten paus nyss och gå ner till kafeterian och köpa kaffe så att jag piggnar till!
Nej nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting förutom att dricka kaffe! (Y)


Ttyl;


Ska jag verkligen?!

Är verkligen JÄTTE hungrig, har knappt ätit något alls idag. Förutom några skedar soppa i skolan. Så frågan är om jag ska ta och köra något att äta?! Har ju lovat mig själv att jag inte ska hålla på att äta massa skit på kvällarna! Men det får bli massor med sallad, fattar inte hur man kan vara så himla tokig i sallad som jag är.. Det är sjukt, jag kan seriöst sitta och äta en hel skål med bara sallad och Ingenting till eller jo lite salt och peppar på men inte annars! :)
Haha, nej nu ska jag inte tråka ut er mera ska göra min sallad och tvätta bort sminket och sedan blir det sängen!

Ttyl;


Kiss And Make Up

Här kommer några Make Up bilder från dom senaste smink lektionerna! :)
- Enjoy!

Ttyl;


21:e mars 2013

Sitter just nu i soffan och tar det allmänt lugnt! Har faktiskt lite ont i huvudet, och får ibland världens smärtor i magen till och från! :( Inte ok, inte alls!! För imorgon så har vi ju vernissagen och jag tillåter mig själv inte att bli sjuk till det! Det är ju premiär för alla bilder vi har stylat till! :)
Hoppas ni har det bra och inte är sjuka osv och har ni den oturen så får ni krya på er!
Sätter igång med bloggandet igen sakta men säkert. Så det är inte säkert att jag bloggar i helgen, plus att jag ska ha min älskade syster här också! ❤

Här kommer iallafall bilder på dagens make up och kläder!

Ttyl;


22:09

Hello,
det var ett tag sen nu!! Ber om ursäkt men jag har verkligen ingen lust att blogga just nu. (eller rättare sagt så har jag tappat all inspiration, känner inte att jag riktigt har så mycket att skriva om!) Plus att jag har så mycket stora grejer i skolan nu som tar upp nästan all tid och sen ska jag hinna vara med familj, pojkvänn och vänner utöver det!
Mitt projektarbete är snart klart iallafall det praktiska med fotografering/sminkningar osv så då kanske jag kan skriva om det sen och visa fotona! Men det kan jag ju inte göra förrän efter vernissagen som vi ska ha på fredag (22/3).
För er som inte vet vad en vernissage är så är det en fotouställning med bilder på våra stylingar inom kläder, make up och hår! :)
 
Ni får gärna säga till om ni vill att jag ska skriva om något speciellt osv?!
Skulle hjälpa mig ganska mycket, för just nu så känns det inte riktigt som att jag kommer börja blogga igen om jag inte hittar något att skriva om! :(
 
Så skriv massa kommentarer här nedanför med tips och råd!
 
Ttyl?!?
 
 
GET ME...

20 mars 2013

I am so lucky with you darling!