27:e mars 2012 .

Kör på en liten blogg paus för jag har ingen insperation alls just nu. Så det blir liksom inget roligt att läsa, så jag tar några dagar off. Så får vi se när jag skriver sen.. Och förhoppningsvis med lite insperation och mycket att skriva om! Men så fort det händer något interessant så lovar jag att skriva! Och ta massa bilder,

Ha det bra så länge!
Ttyl;


Underbar dag .

Har haft en underbar dag med min älskade syster och min älskling!♥ Först så åkte vi och handlade och sen efter det så drog vi ner till stan för att äta glass, efter det så åkte vi hem till Senna igen och lagade lite mat. Och idag fick det bli kyckling och klyftpotatis med beasås och massa god sallad. Och sen så var det dags att gå ut med Mulle igen, så vi gick ut och när vi hade varit ute ett tag så bestämde vi oss för att sticka ut i skogen så att han skulle få springa lös lite. Så vi åkte till hästhaga, och var där i någon timme. Sen så åkte vi hem igen, så nu har Alicia och jag bakat kladdkaka! Så vi får väl smaka lite av den snart så fort den har svalnat lite till! Hoppas ni har haft en bra dag allihopa!

Bilder från idag,
















Ttyl; ♣

24:e mars 2012 .

Godmorgon allihopa!
Sovit gott? Jag har inte sovit så himla bra i natt iallafall, vaknade vid kvart i 5 imorse och var dö pigg! Inte bra, men men ska snart göra oss iordning för att få och möta upp min älskade syster, sen så blir det väl att dra till simhallen eller något. Jag kommer nog inte blogga så himla mycket varken idag eller imorgon, eftersom att jag nästan aldrig träffar henne. Men vi får se, hoppas ni får en bra dag iallafall!

En puss bild på mig och älsklingen! <3
Ttyl;


bilderna från igår .

Bilder från när jag var på stan igår med Natta och Amelia!


Min älskade caramellatte! ♥










23:e mars 2012

Glömde blogga igår när jag kom hem! Men jag hade en underbar dag med Natta och Amelia, vi gick först till tant grön och fikade lite, visste inte att dom hade smak på kaffet där men det hade dom så jag tog caramel. Vilket är världens godaste, sen efter fikan så gick vi ner mot stan och satte oss nere vid hamnen i solen. Vi gick även bort till slotts ruinen, till Senna kom med Mulle så vi gick ut och gick med honom lite också, tyckte att eftersom vi ändå är ute och går så kan ju han lika gärna få vara med. :) Sen så skriv Carro och ville möta oss på stan, för hon ville ha sällskap när hon skulle äta. Så när hon hade ätit klart och vi hade suttit och pratat lite skit, så gick vi hem allihopa. Så jag gick hem och lämnade Mulle och sen stack jag till Senna och myste till det lite! :)
Och just nu så väntar jag att klockan ska bli dags så jag kan åka till tåget för att sen dra vidare till Gamleby, å prata lite med pappa och vara lite med farmor och farfar.
Höll nästan på att glömma att min älskade lillasyster ringde förut och frågade ifall hon kunde få komma in till stan imorgon och sova hos mig, vilket är en självklarhet att hon får! Så imorgon blir det massa mys med syrran och med älsklingen. Kanske eventuellt blir simhallen också, men vi får se! Kan säga redan nu att min helg kommer bli underbar, det ända som kanske är lite tråkigt är väl att jag måste ta tag i städningen på söndag. Men men det måste göras det också, ha en bra dag och helg, så hörs vi så fort jag kan!
Bilder kommer från igår kommer upp ikväll eller imorgon.

Ttyl;


fika på stan .

Ska nu dra ner till stan för att ta en fika med Amelia i det fina vädret! :)

ttyl;

22:e mars 2012 .

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en stund sedan av att Senna ringde och väckte mig, jag måste ju säga att det är underbart väder ute. Så jag funderar på att ringa någon av mina vänner och fråga om dom vill dra ner till stan och ta en fika eller något?


Ttyl;


statistik .

Bara min statistik som f*ckar ur eller? Den funkar inte överhuvudtaget, utan visar fortfarande statistiken för den 16:de fast det är den 21:e idag? (WTF?!?!?) Någon som vet vad som har hänt? Eller vet hur man fixar det så snälla hojta till!

Ttyl;

Min dag i bilder .













Ttyl;

Inget godnatt här inte !

Haha, inget godnatt här inte! Visste inte ifall jag skulle blogga mer idag eller inte så jag gjorde 2 tidsinställda idag. Men jag är ju fan ledig imorgon så en ska jag inte sova! Sitter och pratar med min kära Elinn på facebook just nu, och planerar typ lite fotograferingar som vi ska göra när hon kommer hem från Norge. Sjukt kul ska det blir! Har så mycket ideér så det är inte sant, hoppas bilderna bara blir så som jag vill ha dom och att Elinn också blir nöjd och är med på alla mina galna ideér. Haha, nej galna är dom väl inte, men det kommer bli grymt kul. Men det har jag ju alltid när jag fotograferar med Elinn! ♥
Ska kolla om det finns några roliga kläder på internet man kan beställa hem och ha till fotograferingen typ en body eller något?! Hittar säkert något kul!!

Här är 3 bilder sen sist vi gjorde en fotografering tillsammans!
Ttyl;





Tänkte slänga upp lite mobil bilder från tidigare idag också!

Godnight .

Ville bara säga godnatt allihopa, jag har haft en toppen dag med tjejorna och så får vi ju inte glömma min lilla Mulle och min älskling Senna! ♥

tidsinställt inlägg.

Hallo people!

Har jag inte gjort något inlägg innan det här, så är jag nog fortfarande med mina tjejor och kollar film eller kanske påväg hem. Men jag lovar att blogga så fort jag kan. Men det är inte säkert jag hinner mer idag, det beror på om jag åker hem till Senna eller inte!

Ttyl;

21:e mars 2012 .

Åhh vilket underbart väder det är idag, den ända nackdelen med vädret är väl att det blåser lite. Men annars är det hur underbart som helst, solen skiner och såklart så glömde jag solbrillorna hemma, men men inte mycket att göra åt. Hur som haver, så har min morgon inte bestått av så mycket. Hade hantverksteknik C nu på morgonen och då pratade vill lite om arbetsordningen om vaxning, sen fick vi göra vad vill ville. Så jag gjorde en gullig uppsättning på Lisa med lockigt hår. Nu slutar jag skolan för dagen, för jag har lunch nu och lektionen efter lunch är inställd bara för 3:erna är i Paris och då är den läraren med. Så det blir att gå hem till Lisa och kolla film där med tjejerna från Hs. Men innan det så ska vi på möte med handelsprogrammet om deras modevisning som dom ska ha, och vill att vi ska sminka till det. Men vi får se vad som bestäms och händer! Mer om det får de bli ikväll, så vi får höras lite senare. Ha det bra!

Ttyl;


pojkvänner och datorer .

Tycker alla tjejer att det är lika roligt som jag när en pojkvän sitter och nördar framför dator, och sitter och pratar... nejnejnej förlåt S K R I K E R till sina kompisar på skype för att "mickarna" är dåliga.. haha, ironi...
Men ibland är det lite roligt att lyssna på dom, för dom är verkligen hur inne som helst i datorerna och spelen så det är inte sant.. Men som min pojkvän säger till mig när jag klagar på honom så säger han att jag sitter lika mycket vid bloggen.. haha så jag kan väl inte säga emot så mycket! ;) hehe. Aja nog med det, nu ska jag kolla lite tv och sen blir det att åka hem :)

ttyl;

felfelfel...

Gjorde fel på bilden märkte jag nu, bilderna i mitten är inte från styldebytyra.se utan dom är från Chicy.se förutom dom 2 "sista" bilderna i den raden :D haha

ttyl;

My Wish List!!

Make My Wish Come True ♥



Ingen liten lista, hahaha men vafan man fyller bara 18 en gång! Så då tycker jag att vänner och familj kan slösa lite pengar på en :D pengar och presentkort går ju bra med!! Gud jag låter som en riktig diva, men men what the fuck ! :) Godnatt på er!

Ttyl;

20:e mars 2012 .

Slutat skolan för ett par timmar sen, och är just nu hemma hos älsklingen! Så håller på att ladda hem lite serier. Så jag har något att göra, hihi. Nej är trött fan, så ska ta och vila mig en stund medans jag väntar på att allt ska laddas ner! Så sen när jag har vaknat igen så ska jag slänga upp min önskelista!!! :D Jag fyller ju 18 om 3 veckor!! :P

ttyl;


19:e mars 2012

Hallo,
Fy vilket väder det har varit idag! Både storm, snöoväder, regn och sol haha japp!! Men jag är inte förvånad för vi bor ju trots allt i Sverige. Skulle det hände i typ Turkiet eller Spanien så skulle alla säkert springa runt och ha panik och tro att hela världen ska gå under vilken minut som helst, men för oss svenskar så är det bara typiskt svenskt väder! (karastrof.) Hur som haver, hoppas ni har haft en underbar dag iallafall, trots vädret. Och jag vet att jag sa att jag skulle bli bättre på att blogga men mitt internet hemma är slut ( eftersom jag kör på mobilt internet) och samma på mobilen -.-' I know right, så typiskt mig! Så jag kan enbart blogga när jag är med Senna och får låna hand mobil, eller om jag är hemma hos honom där han har internet... Men vi får göra det bästa utav saken.
Imorgon är det skola igen, och först på schemat står det idrott och då blir det simhallen, sen blir det hantverksorientering följt av svenska och sen två lektioner av företags ekonomi tror jag det var! Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag kolla på Alpha Dog med min älskling, <3
Ttyl;


Wordfeud .

Tror att Lina äger mig lite... Men vafan hon fuskar ju!! Och jag är inte grym på ordlekar :p haha hoppas ni har haft en bra söndag.
Hur som haver så måste jag göra något åt min hemska utväxt.. Den är gigantisk, men men får ta och ta tag i det nu i veckan någon gång! :)
Ttyl;


18:e mars 2012 .

Halli hallo!
Nu är jag hemma i Västervik igen, vi sov över där igår så det var därför det inte blev något inlägg igår kväll när vi egentligen skulle ha kommit hem! Och just nu lagar jag mat och det står spagetti och köttfärs på schemat, annars så chillar jag bara i soffan och kollar på fear factor. Vilket är ett program som jag tänker är grymt bra! :) Jag kom på förut att jag har ju inte visat er grejerna jag köpte på stan när jag har varit där dom senaste gångerna! Och just nu är jag hemma hos Senna så jag får kolla om jag hittar bilderna på hemsidorna så får jag visa er det och sen ta kort på det en annan gång för jag har helt glömt det! (a) Så ska bara laga klart maten så fixar jag det.

Ttyl;

Gammal bild!

Min härliga lördagsfrukost!! ;D ♥

imag0215 (MMS)

Min härliga lördagsfrukost!! ;D ♥


17:e mars 2012 .

Godmorgon på er!!
Jag vaknade vid halv 9 tror jag iallafall, haha nått sånt. Hoppade in i duschen och har nyss diskat klart, så nu blir det frukost med älsklingen. Stekt ägg!!♥ (mums så gott) Sen när vi har ätit frukost så blir det att göra sig iordning och sen bege sig mot världens bästa pappa!♥ Så jag kommer nog inte blogga så mycket idag, (men det är ni väl vana vid det här laget.) bara för att vi är typ mitt ute i ingenstans så finns det inget internet. Och jag har ingen täckning heller så jag kan tyvärr inte smsblogga heller. :/ men men om jag inte är för trött när jag kommer hem så kan jag slänga in ett inlägg.

Hoppas ni får en bra dag!
ttyl;

/ S

Min älskade syster .

Saknar min älskade syster, önskar jag kunde ge dig allt du önskar för det är du värd! Älskar dig mitt hjärta, snart kommer allt bli som förut igen. ♥





Har många idéer ... Åhhh vill börja nu....

2012-03-16_13-51 (MMS)

Har många idéer ... Åhhh vill börja nu....


16 mars 2012 . Självklart ska jag försova...

16 mars 2012 . Självklart ska jag försova mig!! Vaknade ju vi typ halv 5 imorse och åkte hem och gick och la mig igen. Sen så vaknade jag aldrig av larmet. :( Så typiskt mig, så nästa gång jag vaknar vid den tiden så ska jag f*n inte gå och lägga mig igen. Men hur som haver, så min fredag kommer bestå av att vara hemma och bara ta det lugnt. Eftersom jag inte kan vänta enda tills i 3:an när vi har vårat projektarbete, så börjar jag i smyg redan. (Haha,) så jag vet vad jag ska göra, och vilka jag ska fråga ifall dom vill arbeta med mig!! Gud vad jag längtar, tycker det ska bli så grymt kul! Nej, nu ska jag fortsätta pyssla med det och vänta på att Senna ska komma hem nu på lunchen. :) - ttyl; / S


Uppe med tuppen!! Nu blir det hem och sova...

Uppe med tuppen!! Nu blir det hem och sova igen!! Mina ögon står i kors kan jag lova er!! ttyl: / S


real friends .

Alla har inte riktiga vänner. Men vem skulle vilja tacka nej till en riktig vän? Som verkligen ställer upp för en, förstår en, och skulle gå genom eld och vatten för att du ska kunna bli lycklig?! Jag har haft många vänner som har knivhuggit mig i ryggen och allt vad man kan tänka sig.. Men jag ska inte peka finger på folk, för jag har inte alltid varit världens bästa vän heller.. Men en sak är säker, och det är att jag verkligen vet vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara låtsas vara det.. Och det som är mer ledsamt är väl att dom som bara låtsas inte förstår att vi redan vet det.. Men hur som helst, så en person som jag skulle kunna göra vad som helst för är ElinnJL♥! Jag vet inte hur många år hon har funnits för mig och varit vid min sida när jag behöver henne! Finns ingenting som jag inte kan göra när hon med, tack för du finns vid min sida tjejen.
D U   Ä R  U N D E R B A R  !!

/ S












Love u habibti! ♥

Ny design och ny header .

Så nu är den nya designen och headern klar! (a) Är inte jätte nöjd med allting, men det får vara sålänge iallafall! Så får vi se, Elinn har iallafall lovat mig att hjälpa mig sen när hon kommer tillbaka från Norge! :)
Och så ska vi även ta lite nya bilder på hade jag tänkt! :D
Hoppas ni gillar den,

ttyl;
/ S



Obs; kan ni inte se den ny headern så tryck f5 så ska det funka, annars får ni vänta en stund och försöka sen igen!

Elinn är bäst!

Bara så alla vet så är ELINN bäst :))


15 mars 2012 .

Hej!
Har suttit i några timmar nu och försökt att fixa min header och jag vet inte ifall jag är speciellt nöjd men det får duga sålänge, så nu ska jag bara försöka att få in den på själva bloggen... Och jag har ju aldrig gjort det förut utan hjälp så jag får se hur det går nu! (haha) Önska mig lycka till! (y)

ttyl;
/ S

Gårdagens outfit, men bytte till min bruna...

imag0208 (MMS)

Gårdagens outfit, men bytte till min bruna skinnjacka sen för det blåste så mycket och den är lite tjockare! Och ja jag vet mitt hår ser helt livlöst ut!! Vet inte vad jag ska göra spelar liksom ingen roll vad jag gör för det lägger sig spikrakt ändå! :( So I ' am ritning on it! Förresten så har det varit en av dom bättre skolveckorna! I måndags så var jag ju och tog bort tandställningen så dom första 2 lektionerna gick ju bort och den sista lektionen fick vi jobba hemma med! :) Och i tisdags hade vi ju studiedag, så då blev det massa sovmorgon. Onsdags så var Cilla hemma med sjuka barn så då blev det sovmorgon till kl halv 1 och sen ha en sminklektion. Och nu torsdag så är man ledig vilket jag är varje torsdag :p. Och imorgon är det fredag, och sen helg guuuud så skönt! Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag har! Och jag lovar att det ska bli mer uppdateringar så fort mitt internet funkar igen, så just nu så smsbloggar jag. Kram på er! / S


Halloj!! Fy vad fint väder det är ute! Och...

Halloj!! Fy vad fint väder det är ute! Och jag kan verkligen inte låta bli att le hela tiden när solen skiner! :) Mår så jävla bra, haha eftersom jag har studiedag idag så fick det bli lite sovmorgon och sen kom Senna och hämtade mig. Så just nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, för det fick bli tvättdag idag :) alltid lika kul... Or not... Men men det måste göras och det tar ju inte så lång tid. Nej nu är tvätten klar så jag ska springa ner till tvättstugan. Ha en underbar dag, för det tänker jag ha i det här härliga vädret och bara hoppas på att det ska vara så här, och bli varmare. :) Kram / S


Äntligen är skroten borta! ;D Så nu kan j...

imag0204 (MMS)

Äntligen är skroten borta! ;D Så nu kan jag le normalt igen utan att vara rädd för att jag ska ha en hel buffe (!) Haha, vi hörs lite senare! / S


Äntligen är skroten borta! ;D Så nu kan j...

imag0204 (MMS)

Äntligen är skroten borta! ;D Så nu kan jag le normalt igen utan att vara rädd för att jag ska ha en hel buffe (!) Haha, vi hörs lite senare! / S


....

sorry för att jag inte bloggat så mycket i helgen men har inte haft lust och har gjort annat!
Men snart är det ny vecka!

/ S

Godmorgon allihopa! Hoppas ni hade en bra...

Godmorgon allihopa! Hoppas ni hade en bra lördag, och jag antar att det är många som ångrade att dom drack igår men dom mår ju som dom förtjänar! :) Jag vaknade för en timme sen ungefär och såg vilket underbart väder det är ute, så jag och Senna bestämde oss för att gå ut på stan och käka! Sen blir det att åka hem till honom och baka kladdkaka. (Fy så gott!!) Nu ska jag klä på mig och gå ut med Mulle, ha en bra dag på er! / S


10e mars 2012 .

Godmorgon på er ?!
Haha, ja jag vaknade för en halvtimme sen, och det var ju inte så bra! Hade iallafall inte planerat att jag skulle sova så sent men men. Vi kom inte hem förren typ halv 3- 3 igår och då ställde sig Senna och jag och lagade mat så vi gick nog och la oss vid halv 5. Men tro det eller ej så... wait for it ... jag är inte bakis! Jag mår hur bra som helst, är bara lite trött men det är väl för att jag har sovit bort hela lördagen. Vi åkte ju på Fridas 18:års fest igår och det var faktiskt grymt kul, trodde inte det skulle vara så roligt för jag trodde det bara skulle vara dom i klassen jag kände men det visade sig vara ett par till som var där. :) Nej nu ska jag bara slänga upp gårdagens bilder och sen diska och göra mig iordning, hörs sen!

/ S
GRATTIS FRIDA!!!













Avslutar bilderna med en pussbild! ♥ Fulla och glada!

Det blev 18:års fest ikväll!! Så vi hörs i...

Det blev 18:års fest ikväll!! Så vi hörs imorgon om jag lever! :) / S


Dagens outfit! :) Nu blir det att städa lä...

imag0154 (MMS)

Dagens outfit! :) Nu blir det att städa lägenheten, och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Antingen blir det 18:års fest i loftahammar eller så blir det myskväll hemma! :) hoppas ni får en bra fredag kväll! / S


Sitter och spelar lite kort med Frida i vä...

imag0144 (MMS)

Sitter och spelar lite kort med Frida i väntan på att hennes buss! Förövrigt så har jag slutat. :) / S


Godmorgon allihopa! Uppe med tuppen, eller...

Godmorgon allihopa! Uppe med tuppen, eller ja iallafall lite efter, jag sov ju hos Senna i natt så nu blir det att göra sig och sen åka hem och gå ut med Mulle. För att senare dra till skolan, har 4 lektioner idag, och jag tror jag slutar vid 4! -.- vilket suger att göra på en fredag men men, what to do! Nej nu måste jag springa och klä på mig så jag hinner! Ha en underbar dag allesammans. :) Ps. Slänger in en outfit bild sen någon gång under dagen! / S


tidsinställt .

Sitter just nu och kollar tv, är en rätt bra film på 6:an. Fast den är väl snart slut antar jag, sen blir det sängen för imorgon är den dags för skolan igen efter en dags ledighet! :) Sen är det helg, och konstig nog så har den här veckan gott hur fort som helst! Så nu är det väl bara att vänta på att det ska bli måndag igen, men det är ju studiedag på tisdag vilket är otroligt skönt och plus att jag alltid har ledigt på torsdagar också så då blir det ju 2 dagars ledighet! Nej nu ska jag fortsätta kolla klart på tv´n och sen sova! Så godnatt på er.
Sleep tight.

/ S

were is the lovely sun ?

Var har den underbara solen? Och all värme? Trodde faktiskt att det skulle föreställa vår nu, men det verkar inte riktigt som det. Aja det är väl bara att vänta tills värmen kommer! Jag är så sugen på att gå ut och fota massor, men har ju ingen kamera som sagt! :/ Måste införskaffa mig det snarast, för jag kan ju inte hålla på att låna mammas kamera hela tiden. Och vänta med att ta kort tills jag åker till linköping varje gång... åhh det här suger! Här har vi sist jag var ute med mammas kamera, vilket var sjukt länge sen. Tror det här var i slutet av i sommeras.. haha aa ni ser, händer som sagt inte så ofta. Men men, bjuder iallafall på min fina poes (hihi) men förövrigt så älskar jag bilden! ♥
Ha en underbar kväll allihopa!

/ S


happines


old memories .

Gamla minnen från år 2007 till 2009 enjoy! :)

Galna tider på åby!






Tunisien - Djerba 2008 med mamma och Karro!



Gott och blandat








Testar .

Testar om det funkar med tidsinställt inlägg! (y)

/ S


Testar att smsblogga! :) / S

Testar att smsblogga! :) / S


8e mars 2012 .

Godmorgon allihopa!

Hoppas ni har sovit lika bra som jag har! Vaknade vid 11, att Senna kom inspringandes i dörren och pussade på mig! haha (han är bara för söt alltså ♥) Så min morgon har inte bestått av så mycket, jag ska väl snart klä på mig och dra hem. Kommer säkert mötas av en jätta glad söt liten hund i dörren. :) Eftersom att jag inte har någon fungerande kamera så får jag ju köra på mobil bilder hela tiden, och visst för att vara mobilbilder så är dom mycket bra! Men annars är dom fan helt värdelösa, och jag har hört så mycket bra saker om EOS 600D canon med objectivet Tamron AF 17-50/2.8 Di II XR VC. Men bara kameran kostar 6500 och objektivet kostar 4000 kr så man kan ju alltid drömma iallafall haha (!) På tal om ingenting förresten så är jag otroligt sugen på pannkakor eller typ fattigariddare med massa sylt och glass, F Y   F A N   S Å   G O T T !! Det får bli att gå och handla lite senare så att jag har alla grejer hemma för det! :) Och det skulle vara riktigt gott med typ en smoothie, men kylskåpet är så gott som tomt här hemma, så det får bli lite senare!
Nu ska jag ligga och slappa lite på soffan en stund till, och sen gå och göra sig iordning och ta bussen hem till min lilla håriga sak där hemma! ♥

/ S





if you ...

Life is tough, sometimes it goes down and sometimes it goes up! But somehow we manage mostly to make it. Just be honest with yourself and everyone you love, the rest you don´t need to to worry about. And if anyone thinks differently, just say: my life, my world and my reality so fuck it. Don´t let no one push you around. And find out who your real friends are, so they don´t stab you in the back when you're not ready.

Take care!

/ S


Sjunde mars .

Hello!
Hade sovmorgon imorse så jag började inte förrän halv 1, vilket var grymt skönt!! Men gick upp vid kvart i 8:a ändå, eftersom att jag soc hos Senna i natt och orkade inte gå hela vägen hem (haha) så han körde hem mig innan han började jobba. Så när jag kom hem så var det bara att gå och lägga sig igen, men jag vaknade och var jätte pigg vid 10, så jag låg kvar i sängen en stund och spelade lite spel på mobilen! Sen så blev klockan kvart i 11, så fick gå upp och klä på mig. För att sedan gå ut en morgonpromenad med Mulle, och gick till skolan och mötte Amelia för att käka lite i skolan, och när klockan började närma sig halv 1 så gick vi ner till torpa för att ha manikyr! Så jag färgade mina ögonbryn mörkare och svarta ögonfransar :) och efter skolan så fick jag och Amelia skjus av Frida ner till stan, (haha har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när Fridas bil dog, och man såg paniken i hennes ögon) men det var synd om henne men snäll som jag är så hjälpte jag henne med det! (dagens goda gärning!) sen gick Amelia och jag vidare på stan, köpte bl.a. en liten svart snygg väska, solbrillor och en ring. Kan ta en kort på dom lite senare eller imorgon sån får ni se! Och just nu ligger jag i sängen och myser med min älskling! <3
Förresten synd att det blåste så mycket idag för annars hade det varit grymt bra väder!
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft,
/ S


fyller ut bloggen lite .

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja

Fått ditt hjärta krossat: Nej

Skrattat så att du har börjat gråta: Haha om jag har! J

Träffat någon som förändrat ditt liv: My sweet love!! <3

Insett vilka som är dina äkta vänner: Oja!

Fått reda på att någon har pratat om dig: people will always talk, so let's give them something to talk about. J

BLANDAT:

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn längre!

Hur många barn vill du ha: 2-3, om jag ska ha några.

Har du några husdjur: Japp, min älskade lilla hund Mulle.

Vill du ändra ditt namn: Noop, gillar mitt namn.

Vad gjorde du under din senaste födelsedag: bad thing´s….

Vilken tid vaknade du idag: 13.00 någon gång.

Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade film med mamma och Senna.

Någonting som du längtar till: 18 årsdagen och sommaren såklart!

Senaste gången du träffade din pappa: Förra helgen. <3

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Är glad och nöjd för allt jag har! Men skulle ju inte vara fel om man kunde ändra på alla tråkigheter.

Vad lyssnar du på just nu: 2½ men går på tv så lyssnar/kollar på det.

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Inte en aning, har jag säkert.

Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting, förutom att internetet krånglar!

 

Vad är ditt namn: Sanna Haraldsson Bäck

Singel/upptagen: Upptagen, and I love it!

Stjärntecken: Vädur.

Gymnasie: Västervik ?

 

UTSEENDE:

Hårfärg: Brunt

Längd: ca 1.67

Piercings: Öronen

Tatueringar: nobody yet!

Höger eller vänster: Höger.

 

DIN FÖRSTA:

Piercing: Öronen.

Tatuering: Ingen.

Bästa vän: Min allra första ''bästa vän''

var nog Sara.

Sporten du spelade: Fotboll.

Husdjur: Hund.

Förälskelse: …

 

JUST NU:

Äter du: Godis J

Dricker du: Redbull.

Är du på väg att: tända en cigg.

Lyssnar du på: tv´n.

Väntar du på: Ingenting speciellt.

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Don´t know, antagligen.

Vill du gifta dig: Ja nån gång.

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon.

Kramar eller pussar: Pussar.

Kortare eller längre: längre.

Romantisk eller spontan: Båda!

Snygg mage eller snygga armar: Båda.

Känslig eller inte: Nånstans mitt emellan.

Ragg eller förhållande: Förhållande.

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Nej.

Tappat glasögon eller linser: Nej.

Krossat någons hjärta: Tyvärr.

Dissat någon: Ja.

Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja, tyvärr.

 

TROR DU PÅ:

Mirakel: Ja.

Kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Himlen: Japp.

Tomten: Nej.

Att kyssas på första dejten: if it is the right gay, ohh yes!

 

SVARA ÄRLIGT:

Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja.

Vad kan du verkligen inte leva utan: Min underbara familj och mina vänner, min pojkvän och mat m.m.

Vad vet inte så många om dig?: Det finns ju en hel del.


sjätte mars .

Hello people!

Sorry åter igen, men mitt internet är slut... :( Så jag kommer inte kunna blogga så, men så fort jag har tillgång till internet så slänger jag in ett inlägg! (lovar)
Min dag har inte bestått av så mycket mer än skolan och hem typ, första lektionen var idrott som var pain asså! Efter som jag har aerobic på indvalen i skolan, och vi har det 2 gånger i veckan. Det tar verkligen dö på min kropp! haha, jag har sån jävla träningsverk så det är inte sant, och speciellt i vaderna. Och dum som jag är så valde jag att vara i gymmet och tränade extra på bena... Så jag får väl skylla mig själv, men men resultatet kommer väl senare! F I T  F O R  F I G H T  F O R  B E A C H  2 0 1 2  ! ! Haha, sen blev det hantverksorientering, svenska och projekt och företagande. Sen kom älsklingen och hämtade mig vid skolan när han hade lunch vid 2 och jag hade sluta, och så frågade han ifall vi skulle gå på bio. Så vi kom hem för en liten stund sen, och kan bara säga en sak och det är att filmen sög!!!

Hoppas ni har haft en bra dag, förresten får ju inte glömma att jag har sovmorgon imorgon och börjar inte förrän halv 1, men ska möta Amelia innan och gå och äta med henne kvart över 11! :)

/ S

tredje mars .

Halloj!

Sorry har inte bloggat så mycket idag, eller överhuvudtaget på sistone. Grymt ledsen för det, men det ska de bli ändring på! Iallafall, min dag har varit underbar! Vaknade vid klockan 8 och gjorde mig iordning för att sen åka och möta Amelia och Josse vid stationen. Så när jag hade mött upp dom så stack vi till mc donalds för att ta en kaffe och lite frukost, för att invänta att klockan skulle bli 10 så att vi kunde börja springa omkring i affärerna! :) Och det var grymt skönt väder idag, förutom att det var lite ryggigt i skuggan. Men men i solen var det varmt och skönt iallafall! (y) Jag hittade på ett och annat på stan som jag tyckte var snyggt, men köpte inte så mycket bara ett par byxor, shorts och en färgglad väska. Får införskaffa mer vårkläder sen, när det har kommit in ännu snyggare kläder! Lägger upp lite bilder på det jag har köpt imorgon för jag orkar inte just nu, men jag lovar att jag fixar det så fort jag kan! Sen när vi var klara på stan så gick vi och mötte upp Senna vid stationen, sen så åkte Josse och Melan hem vid 4 och jag och Senna åkte och åt lite mat. Min lördag har iallafall varit underbar, med underbara vänner och min älskade pojkvän! ♥ Nu sitter mamma, jag och Senna och kollar film. Och snart blir det väl att gå och lägga sig! Men jag hoppas att ni har haft en bra dag iallafall. :)

Kram på er!
/ S


Taco bar!! ♥

Josse.

Melan.

Jag tänker: MAAAAAAAAAT!!!!! ;) hahah

Josse och hennes nya brillor! :D

You make me happy!

MY FEELINGS FOR YOU HAVE ALWAYS BEEN REAL,
I LOVE YOU SENAHID! ♥


hemma i lkp .

Nu sitter jag hemma hos mamma i soffan, och kollar tv och bara tar det lugnt! Vi har precis ätit lite mackor och te, supet gott. Har inte så mycket mer att säga, har inte varit så mycket speciellt idag. Men imorgon så kommer Josse och Amelia hit så då ska vi gå på stan och kolla lite kläder och massa roligt! :) Mickis kanske följer med också, men det är sånt som märks. Ju fler desto bättre, nej nu ska jag ta och kolla på tv. Kanske slänger in ett inlägg lite senare ikväll! :)

P.S Saknar min underbara prins, så otroligt mycket! ♥
Kram på er!
/ S

Andre mars .

Sitter och har otroligt kul på engelska b lektionen med brudarna. Sen blir det att ha aerobic med Amelia och Josse! ;) det blir spenande! Haha, sen så drar jag vidare till Linköping till mamma.
Hörs sen :)