hos hjärtat .

Sitter just nu hemma hos älsklingen i hans lägenhet, och så blir det att sova här inatt. Myspys blir det ikväll, så nu blir det att ladda ner massa filmer eftersom han har internet här och jag har bara mobilt internet än så länge hemma hos mig! Så min kväll kommer att bjuda på massa gott gott och film och såklart mys med den bästa! ♥ Imorgon så blir det att gå upp rätt tidigt, för Sofia kommer in till stan imorgon och så ska vi gå lite på stan. Sen lite senare efter det så ska jag åka till Gamleby, och vara lite med farmor och farfar samt prata med pappa och  duscha Zeke! Sen får man se vad resten av dagen/kvällen bjuder på! Kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig.. Förresten kom på något som jag "dissar" lite eller vad man ska säga, och det är att blogg.se appen inte finns i andra mobiler förutom iphone.. Vilket jag tycker är lite tråkigt, visst nästa alla har ju iphone, men dom som inte har det då? Och bloggar? Vad ska dom behöva göra? Dom måste ju ha en dator varje gång dom ska blogga, eller låna någon mobil av någon kompis eller något?! Det tycker jag är lite dåligt.. Någon som håller med?

/ S

Kvällens bild får bli på min käraste! ♥

Beach 2012

Eftersom jag inte får spela fotboll längre, pga mina knän så nu har jag bestämt mig för att börja träna regelbundet, så det får bli att simma och träna gym samt ute och gå/ springa långt! Och har ju Mulle med så då får han följa med också! (y)



So I can be fitt for fight for beach 2012!! ;P

tjugonionde februari .

Förlåt för väldigt dåligt uppdaterande, men har inte haft något att skriva om! Men nu blir det skärpning.
Och igår så var älsklingen och jag på stan och gick in på olika affärer, när vi var inne på någon smyckes affär (kommer inte ihåg vad den heter) så ville älsklingen köpa en jättefin ring åt mig! Men han fick inte, tyckte den var för dyr och känner mig så elak eftersom jag inte kan köpa något tillbaka. Men han var iallafall hur gullig som helst, haha älskar dig babe! ♥ Sen gick vi in på JC, Brothers and sisters men hittade inget där.. Så vi gick in på hm, och älskling hittade 3 st jätte fina tröjor som han köpte och så köpte han även lite underkläder åt mig!
Haha, sötnosen "dom här kan du köpa, dom är jättefina!" :)

Maria Nila
I måndags så åkte frisör, hälsa och skönhet och stylisterna från 1, 2 och 3:an till Helsingborg för att kolla på Maria Nila, när dom gör sina produkter och etc. Riktigt kul var det faktiskt, förutom den långa bussresan! :/
Tänkte skriva lite fakta som fick reda på: Maria Nila bildades år 1999, och dom säljer sina produkter i Danmark, Finland, Norge och såklart Sverige. Deras tryck på flaskorna är mycket stilrent och enkelt. Det som dom är stolta över på Maria Nila är att dom har koll på sina produkter, och kan säga vad dom innerhåller och är bra till, samt varför dom är bättre än dom flesta hårvårdsprodukter! Och som deras säljare sa: It cleans, it bubbles, what else do yo need to know?!
När vi var i deras labb så berättade dom att dom producerar 36 flaskor i minuten och 2000 i timmen. Dom har även folk som kommer 1-2 ggr om året och kollar så att allt är fräscht i labbet och så! Och har även mycket sträng miljökoll. När vi gick in i labbet, och där dom gör allting så var vi tvugna att ha hårnät på oss. Något dom måste ha är ett speciellt rum för sprayflaskorna, och det måste vara betongvägar, samt 25 meter till nästa husbyggnad. Och dom har en kvinnlig ägare som också är VD för företaget, vilket är mycket ovanligt i Sverige tydligen. Även om det nästan bara är tjejer inom frisör företag och som producerar hårprodukter så är det oftas killar/män som äger företaget. Hon som äger företaget nu ägde det förut tillsammans med sin man, men som tyvärr gick bort för några år sedan.
Den produkten som säljs mest är deras wax - extreme creator. Deras nyaste produkt är oljan, havton = färgbevarande och lingon = fuktighetsbevarande. Deras oljor är helt transparanta och inga gula toner, och dom har även fokus på skandinaviskt hår.

Förresten på tal om ingenting så fixade jag naglarna igår och det fick bli fransk manikyr, men kommer inte lägga upp någon bild på dom. För när jag väl hade målat klart naglarna och skulle ta bort det som var fel så insåg jag att mitt aceton var slut -.- inte kul så endel är lite konstiga! hahah men men sånt man får leva med! Ha en super bra dag allihopa, skriver lite mer senare ikväll om jag hinner för vi ska vara i älsklingens lägenhet idag och mysa lite och bara vara för oss själva! ♥

/ S


Josse snodde min mobil och tog kort på hennes fruktsallad så jag antar att hon ville ha med dom! ;)

Josses och Mickis goda fruktsallad.

"konferancen" eller vad man kallar det.

Fina tjejer från klassen.

Försäljarkillen.

Våra fina hårnät.

Labbet.

Där dom fyller flaskorna med produkter.

Anteckningarna när dom pratade om försäljning.

Receptionen.

Goodiebagen med styling produkterna vi fick.

Underkläderna jag fick av Senna ♥

ursäkta språket .

men  F U C K   M Y   L I F E  !


Min underbara pappa .

Hej,
Nu har jag varit hemma i några timmar och bara tagit det lugnt med Senna. Och jag måste bara säga att jag har världens underbaraste pappa! ♥ Älskar honom så otroligt mycket, och önskar att han kunde vara här hos mig varje dag. Men man får göra det bästa utav saken sålänge. Min dag har inte bestått av så mycket, mer än att jag har varit med pappa, farmor och farfar. Vi åt mat och bara umgick, och så spelade pappa och jag lite kort. Och bara hade det allmänt mysigt och trevligt! Imorgon ska vi till gamleby igen, och då står det pizza på schemat! (mums) Och då följer även älsklingen med, så vi får se vad vi hittar på då.
Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag! :)

/ S


Solen tittade fram en stund iallafall! (y)


just my luck .

Ja vad ska man säga, mer en att jag missade 8 bussen till gamleby!! Bara för jag tar förgivet att statsbussarna går varje dag vid samma tid!! Men imorse när jag skulle gå ner och vänta på bussen och kolla busstiderna på tavlan så står det att den tiden jag ska åka inte går under skollov..... Då blev jag lite sur faktiskt! Men men inte så mycket att göra åt mer än att vänta på nästa som går nu 09:20. Så jag får väl ta den då! Och ja jag vet att jag hade kunnat gott till stationen, men det var en gubbe som kom ut och sa att det gick en buss om typ 10 min. Och då tänkte jag att jag lika gärna kunde vänta och ta den bussen, sen kom jag på efter ett tag (när jag väntat i sisodär 10 min) att den bussen går vid 8 och då missar jag ju min andra buss... Så då gick jag hem istället, haha intressant morgon juh! Jag är vrålhungrig men jag har bestämt mig för att inte äta något förrän jag kommer till gamleby för farmor och dom sparade smörgåstårta åt mig som dom åt igår. :) Så får inte äta något måste ju orka att äta massor med smörgåstårta, haha inte varje dag man får det! (y) Nej nu ska jag ta och gå på toa, och sätta mig och måla en liten stund innan jag måste springa iväg till bussen. Vi hörs ikväll folket.

/ S



look of today! Samma outfit som igår, när jag enbart hade dom här när jag var ute och gick. Sen blev det myskläder som gällde!! ;) ( suddig bild )

tjugofjärde februari .

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag, ska till gamleby och sen vidare för att träffa världens finaste pappa! ♥ Så i helgen så kommer jag nog inte skriva så mycket alls, utan kommer vara så mycket tid med familjen som möjligt. Men jag kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem, beror på vad klockan är!
Kör på skinnjackan idag igen! :) ha en bra dag allihopa!

/ S

fy så skönt .

Fy så skönt det var att gå ut och gå, och vädret är ju helt underbart! Synd bara att det blåser, för jag får så himla ont i öronen så jag kan inte vara ute så länge då. Och jag anväder ju inte mössa :/ får skaffa mig ett pannband. :) Är det lika fint väder imorgon så går jag nog ut då också, fast på en lite längre promenad. Det är ju bara synd att det fortfarande är snö och blaskigt i skogen, för annars hade det varit kul att gå en promenad där med Mulle. Men men man får göra det bästa utav saken, det blev aldrig att måla naglarna innan jag gick ut så jag får ta och göra det nu. Och idag kör vi på fransk manikyr, för det var ett tag sen jag hade så!! :) Iallafall så när jag och Mulle kom in igen, så skulle jag torka av tassarna på honom, men han var så himla skitig så jag fick duscha honom istället! Haha, han hatar verkligen att duscha! När jag sätter ner honom i badkaret så ser det ut som jag plågar honom.. Haha, han är så himla söt!! Men nu är han iallafall ren och fin och så ser man att han är vit också och inte bara svart och brun! :D Nu blir det att måla naglarna kan visa sen!
Kram på er!

/ S





2 bilder från innan Mulle och jag gick ut!!

älskar vädret .

Eftersom det är sånt underbart väder ute, så tänkte jag slänga på mig min skinnjacka och en varm halsduk och ta Mulle och gå ut på en promenad. Så kan jag kanske ta lite bilder också, men eftersom jag inte har någon kamera så får ta min mobil. Och göra det bästa utav saken iallafall! Men först ska jag måla mina naglar lite och sen blir det att gå ut! :)

/ S


Tjugotredje februari .

Godmorgon,
Vaknade för en liten stunds sen och nu står jag och lagar lunch åt Senna. Som kom nyss också, så jag ska fortsätta laga mat nu, så vi hörs lite senare. :)

/ S

Vår .

Tycker våren kan komma snart!!! Så att snön kan försvinna också. Men det lär väl inte hända på ett tag, eftersom att först så blir det plusgrader och så smälter snön lite och det blir slaskigt överallt.. Och sen på kvällen så fryser det på och blir snorhalt... -.-' (suck) What to do, what do to! Så jag tycker våren kan komma nu så man kan få fylla 18, och sen så tycker jag att sommaren kan komma rätt fort efter det så man kan sitta ute på kvällarna och bara njuta! Eller typ ta ett kvällsdopp, men underbara vänner och pojkvännen! ♥
Så snälla, ge oss lite värme ni!! Vill ta fram alla mina skinnjackor nu, så jag kan använda dom, saknar dom så otroligt mycket så jag funderar starkt på att göra det nu och sen ha en stor halsduk till!! Har 4 stycken skinnjackor nu, och andvänder knappt hälften (hihihi) så jag måste nu börja göra det snart. Och dom var inte så billiga heller så annars blir nog mamma sur. Och jag som hade tänkt att beställa 2 till på nätet... Aja jag får väl låta bli, eller inte. :D Haha, nej nu ska jag ta och fortsätta städa. Har diskat klart, så nu ska jag bara plocka undan lite och sen damsuga och moppa golvet och tvätta. Så vi hörs lite senare när jag är klar!

/ S


Godmorgon?

Godmorgon?
Hahah nej då jag vaknade faktiskt vid halv 1, när Senna kom hem för att ha lunch. Så jag har varit vaken i några timmar iallafall. :) Min morgon har inte bestått av så mycket, när jag vaknade så myste jag lite med min älskling och sen gick upp och fixade frukost åt mig och lunch åt honom. Sen stack han till jobbet igen, och jag satte mig vid datorn och har kollat lite på olika hemsidor! Och egentligen borde jag ta tag i och börja städa... Men jag orkar verkligen inte göra det än! :( Så jag gör det lite senare, och sen vid 5 så ska jag tvätta också så kan lika gärna städa då undertiden också! Så får det bli 2 flugor i en smäll. Sen så måste jag gå och lämna in mitt cv på willys... Får verkligen inte glömma det!!! Har skjutit upp det så länge nu.. Nej nu ska jag fortsätta med mitt och gå ut med mulle, ha en bra dag allihopa!

/ S


trött?

Trött? Nej skulle inte tro det, fan jag skulle aldrig ha sovit dom där 2 timmarna förut... Men har ju ingen annan att skylla på en mig själv.. Men något jag inte fattar hur Senna kan ligga och sova fortfarande?! Han gick och la sig när vi kom hem vid typ halv 6, och han kommer garanterat sova tills imorgon när han ska upp vid typ 4 halv 5 på morgonen och börja jobba igen. Haha, tror han är en aning trött (!) Men iallafall nu ska jag gå ut sista rundan med Mulle, och sen om jag är trött när jag kommer in så går jag väl och lägger mig. Men det är nog inte en sån stor risk, eftersom att då har jag ju fått i mig massa frisk luft och skit.. Ser du mamma, jag säger ju att frisk luft är farligt!! ;D haha. Iallafall är jag inte trött då så målar jag väl naglarna eller något!

/ S

rubrik .

Haha, kom inte på något att skriva som rubrik så aa.. Har ätit kvällsmat nu iallafall, och sov en liten stund förut. Så jag får se om jag kan somna sen när jag verkligen ska gå och lägga mig, men det gör ju inte så jätte mycket egentligen eftersom det är lov! Jag har haft en riktigt bra dag idag, varit med Carro och Sofia. Och så fick jag träffa Milly för första gången, som var hur gullig som helst! Just nu så gör jag inte så mycket och har inte tänkt att göra mer än att slappa på soffan framför filmen som började på 6:an nyss. Och imorgon väntar såna dagar som man aldrig egentligen vill göra men som alltid måste fixas, och ingen som gör det åt en heller när man bor ensam (eller aa, senna också men han jobbar ju) och det är städ- och tvättdag imorgon för mig som gäller! Så aa vad mer kan man säga, skriver lite mer senare om jag orkar xD hehe annars hörs vi imorgon! Kram på er,

/ S

bebis lycka .

Kom hem för ungefär en timme sen, och jag kan ju bara säga att fyfan vad söt Milly är!! :) Vill också ha barn... Men jag väntar i några år till. Men iallafall när jag och Carro kom till gamleby så hämtade farmor och farfar oss, så åkte vi och handlade fika och senare hem och fikade hos dom. Och när klockan började närma sig 14.00 så körde farfar ner oss till tandläkaren som gick väldigt bra. (inga hål!!) Sen så säger Carro ska vi gå och beställa pizza, så då gjorde vi det. Och gick sedan upp till Sofia för att träffa henne och lilla söta Milly! :) Jag har nog aldrig sätt en sån söt unge!! Ett litet mirakel kom till jorden för sex veckor sedan, åhh jag är så stolt över dig Sofia. All lycka till dig, Jacob och Milly!

/ S


Fina Sofia och Milly! ♥


Lilla Milly!


Snodde denna bild från Sofias mobil för Milly ville inte ligga stilla när jag skulle ta kort,
hahah och plus att hon inte kunde slita ögonen från mamma Sofia! :)


planer .

Blev lite mer planer än att bara åka till gamleby för att gå till tandläkaren. Tar även med mig Carro till bynn och åker på en fika hos farmor innan tandläkaren, och efter det så kanske vi sticker till Sofia och Milly en stund ifall muppen svarar på mina sms! :) Haha, nej nu ska jag gå ut med mulle och sen bege mig till stationen, vi hörs när jag kommer hem som sagt! Kram på er!

/ S



Carro fick vara med lite på bild, bilden är tagen i skolan när vi ska vaxa hennes ben! ;)


tjugoförste februari .

Godmorgon allihopa! :)
Jag har varit vaken lite till och från idag... Först vaknade jag vid 4 av att älsklingens alarm gick igång och var vaken enda tills han stack till jobbet vid halv 5.. Sen så ringde tandläkaren vid 8 och börja tjafsa om massa saker, vilket jag trodde att jag skulle bli galen på.. Och sen nu vid halv 11 så ringde farmor och kolla om jag var vaken.. Haha, aa har man lov så har man?? Men det känns fan inte som det men men, nu sitter jag här och bloggar iallafall och äter leverpastejsmacka till frukost! :) Jag var jätte sugen på det när jag vaknade, och jag brukar inte äta frukost men idag så blev det kors i taket! Så jag ska ut med Mulle om en stund sen vid kvart i 12 så beger jag mig ner till stationen för att åka med bussen vid halv 1, för vid 14.10 ska jag vara hos tandläkaren i galmeby för att kolla ifall jag har hål! Så vi får höras när jag kommer hem efter det helt enkelt!
Ha en bra dag på er!

/ S

colours..?

Ska man kanske börja använda färger istället för svart och vitt? :)


tjugonde februari .

Godmorgon,
Jag vaknade för en liten stund sen, och ska snart göra mig iordning för att farmor och farfar ska komma och hämta mig. För sen ska vi åka och handla på maxi och sen till gamleby. För att vara lite med min älskade syster, och prata lite med pappa ♥. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, förhoppningsvis massa mys med min pöjk!
Jag har förresten suttit hela morgonen och kollat på en ny telefon, och jag vill verkligen ha en iphone!! Men jag har fan inte råd och köpa det just nu.. Så jag får helt enkelt klara mig utan, och se vad man får på sin födelsedag! :) Så istället så har jag bytt nu och kollar på kläder istället och är sugen på rätt mycket faktiskt!! :P
Nej nu ska jag göra mig iordning och sen så sticker jag, vi hörs lite senare!
Ha en bra dag allihopa!

/ S



Gammal bild!

1000 besökare?

Vill du får mer än 1000 besökare om dagen? Dum fråga, vem vill inte! Gå in på länken nedanför och bli medlem och följ instruktionerna så är det så gott som gjort! Och det är helt gratis! :D

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=dirohi



Hell on wheels .

Har precis varit ute med Mulle och ätit kvällsmat, så nu blir det att kolla på hell on wheels och sen blir det nog sängen tror jag. Senna ligger redan och sover nu, han var så himla trött nu efter jobbet. Så går och lägger mig snart också om han inte vaknar!
Godnatt på er om vi inte hörs mer ikväll!

/ S

....

Så trött på att inläggen tas bort.... Den säger att du har publiciterats, men det har dom ta mig fan inte!! åhh blir galen...

(y)


vila? ...

Vila? haha trodde jag ja! Hann knappt lägga ner huvudet på kudden, innan Mulle börja skälla och jag hörde nyckeln i dörren. Då var min pojke hemma på lunch, så han la sig med mig i sängen i 2 minuter och sen frågade jag honom ifall han var hungrig. Haha, dum fråga! Så det var bara att gå upp och göra köttfärs och spagetti, så nu sitter min älskling och äter samtidigt som han kollar på klockan och skyndar sig för han ska hinna i tid tillbaka till jobbet. Så otroligt söt, men om några timmar så slutar han och sen är det helg för honom också! Så då får det bli att mysa på soffan framför något roligt på tv´n och massa godis! Älskar dig Senna! ♥

/ S

Tandläkaren .

Nu är jag klar hos tandläkaren, och det tog lite längre tid en vanligt. Fick vänta i 20 minuter innan jag fick komma in, men men sånt är livet. Dom tog avtryck av mina tänder och kollade så att bettet var bra, och så sa dom att jag inte behöver sova med snoddar längre! Gud så skönt, och den 12:e Mars så rycker tandställningen och då är jag fri! :D Nej nu ska jag äta frukost, och det blir sallad idag igen.

resept på min kycklingsallad:

Gurka
Tomat
Lök (gul)
Fetaost
Ruccolasallad
Kyckling (Taco kyckling)

Så skär du hur mycket du vill ha, sen så blandar du allt förutom fetaosten som man tar till sist.
Vill man ha dressing i salladen så antingen så finns det färdig man kan köpa, eller så gör man en egen som jag brukar göra. Jag häller i olivolja och citron sen salt och vitpeppar och lite nana (inte en aning om vad det heter på svenska!) Och blandar allt tillsammans och lägger i fetaosten, och sen är det klart att servera det ända som fattas är kycklingen men den brukar inte jag blanda utan jag lägger den högst upp på tallriken bara. :)

Enkel och extremt gott! ♥
Sen så har ju vi min sås som jag alltid gör, till grillat och stekt kött. Men den avslöjar jag inte! :P Hahah

/ S


sjuttonde februari .

Godmorgon på er!
Nu är klockan 10 och jag ska klä på mig och springa bort till tandläkaren, och ta kort eller vad vi skulle göra. Men jag skriver när jag kommer hem för jag ska vara där 10.20 så jag har lite bråttom,
puss!

/ S


sallad!!

Åhh vad gott det var med sallad!! xD haha. Kunde verkligen inte hålla mig men fy vad gott. Så nu är jag mätt och belåten! Tänkte ta en bild på min tallrik, men den såg inte så god ut när jag väl hade börjat äta. haha
Kom på att min fina älskling köpte en jätte fin stor röd ros åt mig när vi var på affären, så himla underbar han är!Nej, nu ska jag röka en cigg innan jag stänger av datorn och tv´n och sen blir det sängen för mig. Sov gott allihopa, natti natti!

/ S




Zodiac .

Sitter just nu och kollar på Zodiac, det verkar vara en ganska hyfsad serie. Imorgon är det skolan, första lektionen blir samhällskunskap och sen svenska B om jag inte har fel, och mellan svenskan och samhällskunskapen så blir det att gå till tandläkaren, för att göra det sista avtrycket och kolla så allt ser okej ut!Efter det så är det lunch sen börjar ind.valen som är engelska B och aerobic. Sen är det så gott som helg! Fast jag måste sticka till willys innan och lämna in mitt CV. Blir väl att laga något gott till mat, är riktigt sugen på typ kycklingsallad eller något med sallad iallafall så det får nog bli det imorgon. Mums säger jag bara, skulle aldrig kunna klara mig utan sallad. Äter det varje dag, det är så jävla gott och jag skulle kunna leva på det!! Utan några problem, och det är ju bara tur att det är nyttigt också! (y) Nej nu blir det att åka till Coop och köpa sallad och kyckling så jag kan göra kycklingsallad här hemma! :D Och ja jag vet vad klockan är men vafan jag kan inte vänta tills imorgon hahaha. Ha en bra kväll allihopa!

/ S


My nails ...

My nails is done! :D Det blev att fila lite på dom och fixa dom så dom inte såg så trubbiga ut och lägga på silver nagellack. Haha, har inte orkat göra något med mina naglar när jag har varit sjuk så nu blev det äntligen gjort! När jag skulle välja nagellack så tog jag fram alla nagellack jag kunde hitta, men hittade inte alla! :( Några av mina favorit nagellack är borta... Inte roligt, får köpa nya någon dag. Men hittade iallafall 30 nagellack så jag hade ju lite att välja på iallafall så jag ska väl inte klaga, haha. På bilderna nedanför så ser ni några av mina favorit märken på nagellack: Isa dora, super finish, lovie, depend, pretty women, baby, hm´s och min allra favorit BK! Som ni ser så är dom flesta märkena bara budget märken som vem som helst kan köpa, och dom tycker jag är riktigt bra. Tyvärr så säljer dom inte BK i svergie. :( Inte vad jag vet iallafall, utan dom köper jag varje gång jag åker till danmark. Så om ni vet vart dom finns så kan ni ju hojta till, älskar dom verkligen! ♥

/ S








Nails .

Nu har farmor och farfar åkt och nu sitter jag här i min ensamhet, eller aa lilla Mulle är ju här och håller mig sällskap. :) Men eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag läsa lite bloggar och sen fixa mina naglar som ser förskräckliga ut!! Fy skäms på mig, men ska fila dom lite och lägga på något nagellack. Antagligen blir det genomskinligt eftersom jag har haft så mycket färg på sistone, eller om jag bara målar tipparna vita och kör fransk manikyr! :) Men vi får se vad jag hittar på! Kan ta en kort sen så ni får se hur resultatet blir!
Kram på er!

/ S

sextonde februari .

Tjenare kungen!

Ledig från skolan idag, fy fan så skönt kan jag lova er! Men blev inte så mycket sovmorgon för mig iallafall, va uppe vid 10 ungefär för att börja städa lägenheten, så nu har jag plockat undan, damnsugat och diskat! Ska ner sen till tvättstugan och beställa en tvätttid! Farmor och farfar kommer snart hit och då ska vi fika och lite. Och bara prata, dom har ju bara varit som hastigast här inne hos mig. Sen kommer väl Senna vid 3 ungefär så får vi se vad vi hittar på. Jag känner att jag är rätt trött redan och klockan är bara 2. Så jag får hålla ögonen öppna i några timmar till! :) Nej nu ska jag sätta på lite kaffe. Ha en bra dag allihopa! :)

/ S


framför tv´n .

Sitter bänkad framför tv´n just nu och kollar på Chuck, sen efter det var det någon film tror jag. Sen blir det nog att sova om jag inte hinner att somna innan dess. Imorgon är jag ledig och då kommer farmor och farfar på fika, sen får vi väl se vad dagen bjuder på! Något jag måste göra är att gå och kolla mina ögon.. Tror jag behöver glasögon :( inte för det är något fel med att ha de, men man vill ju inte ha synfel! Iallafall så har jag ont i huvudet hela tiden och jag ser suddigt ibland men mest på vänster ögat så tror det är de som sviker mig lite. Men men inte mycket man kan göra åt! Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och sen gå ut med Mulle, godnatt på er!

/ S

femtonde februari .

Hej på er!
Det var ett tag sen, har varit sjuk så jag har helt enkelt inte orkat. Plus att mitt internet har krånglat som fan! Men nu är jag tillbaka så länge mitt internet tillåter mig iallafall! Jag hoppas att ni har haft det bra iallafall och att ni mår bra! Hade ni en bra alla hjärtans dag igår?! :) Jag hade en underbar dag iallafall, jag stod i duschen när Senna kom hem så gick han in i sovrummet och la en jättestor rosa nalle och en ros på sängen, och sen gick in och ställde sig i duschen med mig. Sen så bad han mig att gå till sovrummet och kolla, haha men först ville jag inte för jag höll på att torka håret och skit.. Men efter mycket tjatande så gick jag dit och såg nallen och rosen.. Det var verkligen hur gulligt som helst!! ♥ Men fick lite dåligt samvete eftersom jag inte hade köpt något åt honom... Och nej jag är inte världens sämsta flickvän som hade glömt bort det.. Utan vi hade sagt till varandra att vi skulle inte köpa något förrän slutet av månaden när både hade ordentligt med pengar. Men men Senna ångra sig väl, haha älskar dig min ängel! Sen efter det så bjöd han mig på Thai Hoa, så det blev en väldigt lyckad dag med massa mys. Och skulle inte byta ut det mot något! Kom på jag glömt visa grejerna jag köpte på stan i Linköping när jag var med Jennifer. Och har glömt sen ett tag tillbaka att jag inte har visat skinnjackan jag köpte på vero moda för 200 kr. 
Hoppas ni hade en bra dag!

/ S




Linné: Gina tricot 149 :-
Silvia Jeans: Gina tricot 199 :-
Skinnjacka: Vero Moda 200 :-


Döskalle ring: Gina tricot 49 :-
Örhängena med kors: Gina tricot 79 :-

elfte februari .

jag kommer nog inte skriva så mycket idag, mår inte bra allls. men jag kanske skriver senare eller imorgon.

/ S

tionde februari .

Sorry för att jag inte har bloggat i dag, men jag mår piss så jag helt enkelt sket i det! Men men, nu så är jag i linköping hos min älskade mor iallafall. Och ska försöka tjata lite på mamma så vi kan åka till gina tricot imorgon så jag kan få shoppa lite! :D Hihi, och det är hon ju nästa skyldig mig, efter som hon råkade elda upp min check på nästan 5000 kr..... ( vi eldar i huset för värme ) hur som helst när jag satte mig i bilen vid station så sa mamma : Jag har gjort världens största tabbe!! Jag: Jahopp, vad för något? M: Jag råkade elda upp din check??
J: Du gjorde vad?!? :o M: Ja jag eldade upp din check! J: Hur fan lyckas man elda upp en check på nästan 5000 kr?!? M: Jag la den på bordet för att jag inte skulle glömma den (när hon skulle hämta mig, för vi skulle lösa in den.) men sen så la jag reklamen där på också. Och sen så tog jag den högen och slängde in den i pannan.. Och efter det kom jag på att checken låg där i... J: *hakan nere vid knäna* JAHOPP!!!
Snacka om ... aa vet inte ens vad jag ska säga... skaplig otur iallafall, men jag älskar min mamma lika mycket ändå!! :* ♥

/ S


varmt bad .

Eftersom jag har super tråkigt och det finns ingenting bra på tv, (eftersom jag bara har 4:an och 6:an på tv än -.-) Och har ont i typ hela kroppen, så ska jag lägga på en ansiktsmask och lägga mig i rosenbad och sen blir det nog sängen! Så godnatt allihopa ifall jag somnar sen efter badet!

/ S

home sweet home

Kom hem för en timme sen ungefär och har precis ätit kallops som jag fick med mig hem av farmor! :)
Min dag har inte bestått av så mycket, utan när jag kom hem till farmor så gjorde hon varm chocklad åt mig eftersom jag hade ont i halsen, och sen så duschade jag Zeke (pappas hund) sen kom min älskade syster Alicia och jag lekte med henne en stund och hjälpte henne med hennes DS som hon hade fått av pappa i julklapp! Så hon och jag har suttit och spelat de hela kvällen typ. Jag var tyvärr aldrig hos Sofia så jag kunde inte träffa Milly, eftersom jag inte kände att jag mådde så bra, så ville jag inte gå dit ifall jag skulle smitta den lille med någonting. Men nu är jag hemma iallafall och ska gå och mysa lite med Senna eftersom det är 4 månader idag! ♥
Lägger in 2 bilder på min söta syster, som var så stolt över både att hon hade fått ett DS och att hon hade tappat tänder!

/ S



nionde februari .

Godmorgon folket!
Vaknade nyss, och ska snart gå ut med Mulle. Sen efter det så tar jag 12.30 bussen till Gamleby för att vara med Alicia, farmor och farfar. Och sen blir det att gå till Sofia och Milly! :) Och mysa lite, sen blir det att åka tillbaka till stan för att mysa lite med älsklingen eftersom vi har 4 månader idag! ♥ Så jag kommer nog inte skriva något mer eftersom jag inte har så att jag kan blogga på mobilen, men jag kanske slänger in ett inlägg hemma hos Sofia!

/ S

onsdagsmys .

Ligger i soffan med Senna och bara myser lite framför en film som går nu på 6:an! Sedan blir det att ta ett varmt bad och sen gå ut med Mulle innan man går och lägger sig. Imorgon är man som sagt ledig, så vi får se vad dagen bjuder på då! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft! ♥
Kram på er!

/ S

Nelly High Heels .

Fy fan vad jag är bra!! :D Har antagligen fixat så att Nelly High Heels kommer till Västervik eller Linköping i April! :P
Åhh vad jag ska dit i så fall! Och jag hoppas att ni också ska dit. Hahah hoppas verkligen att dom fixar det här nu!

/ S


åttonde februari .

Hopp vad ska man hitta på idag då? Själv har jag inte en aning, funderar på att kanske gå och simma efter skolan? Eller sola kanske? :) Har inget intressant att skriva om just nu så vi får höras sen!

/ S

Give me now please!

Jag vill ha en iphone!  - Ooh, I can't go any further than this, Ooh, I want you so badly, it's my biggest wish.
Men men, mamma sa du får välja på en utomlandsresa eller en iphone! Och det är ju en att man tar utomlandsresan, och där med basta! haha.. aa så jag får vänta tills efter sommaren...
LIFE`S SUCKS SOMETIMES!!

/ S


old friends .

Eftersom jag är ledig på torsdagar, så ska jag äntligen få träffa min älskade vän Sofia som fick barn för några veckor sedan, en liten dotter vid namn Milly! Och har inte träffat snuttan än så tycker det är dags nu, och har inte träffat Sofia på länge heller.  Är så otroligt stolt över henne och jag vet att hon kommer bli en underbar mamma! ♥ Så på torsdag smäller det och jag ska ta hur mycket kort som helst, och bara mysa! :)
Ä L S K A R   B A R N !

/ S



Detta är inte Sofias barn!

sjunde februari .

Idag är det exakt 2 månader tills jag fyller 18! :D längtar verkligen.
Just nu sitter jag och laddar ner musik, och väntar på att klockan ska bli 17.00 så Senna kommer hem så vi kan gå och kolla på en lägenhet, tror det var en 2.a. Sen får vi se vad som händer, haha och Senna som har gått och mobbat mig i flera dagar om att han ska köpa en iphone ( bara för han vet att jag vill ha en!! ) och nu imorse så sa han : Fan nu kan jag ju inte köpa någon iphone om jag ska skaffa lägenhet för då måste jag ju köpa möbler och skit... HAHAHA då skrattade jag lite inombords :D men men that´s life you know!
Hoppas ni har haft en bra dag alla!

/ S


deep in my thoughts it´s sunny.

Jag vill åka utomlands nu!! Och bara ligga på en strand i en bikini och sola och bada!!
Och shoppa, och såklart festa på kvällarna!! Så hoppas vi kan åka till Egypten på sportlovet!!
Och jag ska sola tills jag blir svart! Så jag kan få någon färg nån gång, :)

almost done .

Är nästan klar! :D Har bara lite kvar i badrummet och i köket. Men eftersom att jag har hållt på i 3 timmar så tyckte jag att jag var värd en liten paus, så nu sitter jag i soffan och äter nutella och dricker mjölk och fyfan vad jag mår bra!! Så efter det ska jag nog ta ett riktigt långt rosbad och sen lägga på en ansiktmask och bara njuta, för det är jag verkligen värd!! Men innan det ska jag skriva några sidor i hantverksorienteringen! Ibland älskar jag bara att vara mig alltså. Väntar på att Senna ska komma hem nu efter 17.00 så han får se vad duktig jag har varit! Hahah, men en sak är säker och det är att det behövdes verkligen.
Nu ska jag först ut med Mulle och sen vila lite, ha det bra!

/ S



hard work, work

Nu jävlar ska här städass!! haha
Jag kom hem för någon timme sedan från skolan, och missade första lektionen och andra lektionen skulle vi till
syv men hon var inte där. Och trejde lektionen vart inställd, så det blev inga lektioner för mig idag! :) Men men det gör ju inte mig så mycket! Så nu ska jag sätta på hög musik och bara springa omkring och dansa loss och städa, och det kommer antagligen ta ett par timmar för jag ska storstäda för det är kaos här hemma. Så vi hörs om några timmar! Ha det fint så länge,

/ S


sjätte februari .

Godmorgon!
Vaknade vid kvart över 7 imorse, och hoppade in i duschen och sen gjorde mig iordning för skolan.
Men jag hann inte för när jag var klar så var klockan redan 08.20 :( ¨så typiskt mig att komma försent.
Så nu sitter jag här i soffan och har ätit frukost ( som jag aldrig gör annars ) och gått ut med Mulle, och väntar på att klockan ska bli 09.30 så jag kan gå till skolan för nästa lektion! Och sen är det lunch och efter lunch har vi samhällskunskap, och slutar efter det! Sen får vi se vad dagen bjuder på. :)
Kom på att jag glömde skriva igår hur gullig min älskling var mot mig igår! Han skulle åka och handla bröd så vi kunde äta frukost, och sen när han kommer tillbaka så har han köpt en jätte söt liten nalle! Hur mysig som helst var den, haha älskar verkligen när han kommer hem med såna presenter för det finns nog inget gulligare!
Älskar dig Senahid! ♥

/ S


ingen bra idé .

Det var verkligen ingen bra idé att gå och lägga sig och "vila" i någon timme. Eftersom jag somnade och har sovit i  typ 4 timmar nu :/ men men thats life. Ska väcka älsklingen nu också så att han kan sova sen igen, och sen blir det att gå ut en sväng med Mulle! Åhhh vill verkligen inte gå ut det är ju fan svinkallt, man får ju sköldskador för fan! Imorse var det -26 grader och det är ju för fan ännu kallare på kvällen. Men jag får väl klä på mig varmt så att jag inte fryser! Och sen dricka varm chocklad med marsmellows när jag kommer hem igen! :)

/ S

femte februari .

Godmorgon!
Vaknade nyss av att jag märkte att Senna inte låg bredvid mig, hahah jag känner av det direkt. Sen så frågade jag honom vad klockan var, och eftersom klockan var 13.00 så var det dags att gå upp tyckte jag. Just nu sitter pappa på tåget hem igen, saknar honom så jävla mycket redan! Varje gång han lämnar mig så blir det som ett tomt rum inom mig....♥
´Men iallafall vad ska man hitta på idag då? Jag vet iallafall vad jag ska göra och det är att ta tag i min städning som jag har skjutit på i flera dagar nu, och det måste bli gjort, för det ser ut som ett bombnedslag!!
Vad ska ni hitta på idag då?

/ S



home sweet home.

Hem ljuva hem, nu är vi hemma igen och det har varit en underbar helg med pappa. Och jag saknar honom så grymt mycket redan! Nu har jag gjort kvällsmat åt Senna eftersom han var så sjukt hungring, men nu sitter han och äter mackor med ägg :) och jag kollar på film och bloggar lite. Men snart ska man väl gå och lägga sig, för ögonlocken börjar bli rätt tunga. Så hoppas ni har haft det bra så skriver jag mer imorgon!
Kanske skriver godnatt innan jag går och lägger mig.

Ä L S K A R   D I G   P A P P A ! ♥
/ S

fjärde februari .

God morgon alla morgon människor!
Själv kan jag ju säga att jag är uppe väldigt tidigt för att vara lördag, hahaha. Men det är ju jag, och jag är verkligen en skalman :) Undra hur alla mår som var ute och drack igår? Och ligger hemma och är bakis idag, jag kan ju bara säga en sak och det är att jag är väldigt glad att jag inte är en av dom, och att jag tycker inte synd om dom ett dug! hehe. Men hoppas ni mår bra för övrigt iallafall, just nu står det städning på mitt schema. Och senare sen på eftermiddagen så ska vi åka och träffa pappa igen, kolla lite film och spela spel och bara mysa! Det känns så otroligt skönt att ha honom hemma igen. Vad ska ni göra idag/ikväll? Hitta på något speciellt?
Nej, nu ska jag gå ut med Mulle och sen städa!

Kram på er!
/ S

bättre och bättre .

Statistiken blir bara bättre och bättre, så jag antar att ni tycker om att läsa det jag skriver! :)
Så får väl slänga in ännu fler inlägg om dagen då!

/ S


soffpotatis .

Kom hem för någon timme sedan, och har nyss gjort mat åt älsklingen. Så nu sitter vi och kollar på tv, men det verkar inte vara något bra så vi får väl sätta på en film eller något och sen blir det sängen. För jag ska upp tidigt imorgon och städa och sen plugga lite också om jag hinner innan vi sticker iväg till pappa igen. Fick middag när vi var hos pappa och det var världens godaste lasagne som farmor hade lagat! Älskar verkligen farmors mat, nej nu ska jag tjocka i mig massa gott gott så jag får rulla till sängen sen :D hehehe.
God natt på er så hörs vi imorgon!

/ S


snöstorm?

Snacka om snöstorm!!! Det är nog tur att Carro älskar mig så himla mycket att hon går ut i snöstrom bara för att komma hem till mig och hämta Mulle ;D hahah.
Nu är det bara Senna vi väntar på och sen sticker vi, så vi hörs säkert senare ikväll eller imorgon.
Förresten så fixade Elinn en bild på mig och hon tyckte att jag skulle skaffa blåa linser, haha tycker mest
jag ser ut som en docka! Men men, vad tycker ni? Ska jag ska fixa blåa linser kanske?! :D
Kram på er!

/ S


tredje februari .

Tänkte skriva god morgon, men det är ju inte riktigt morgon nu.
Iallafall vaknade för några timmar sen, av att jag hade jätte ont i magen och så var det väldigt skönt att
ligga kvar i sängen. Så jag fick vara hemma idag. Har precis ätit klart pytt i panna med ägg, som var hur gott som helst. Det var ett bra tag sen jag åt det, men nu ska jag göra mig iordning och gå ut med Mulle, sen måste jag springa till skolan och skriva ut ett papper. Och senare vänta på att älsklingen ska komma hem så vi kan åka och lämna av Mulle hos Carro som ska vara hundvakt åt honom ikväll när vi ska åka och träffa pappa. Tyvärr kan han inte följa med eftersom pappas hund Zeke och Mulle inte går ihop med varandra :( men men det är inte så mycket att göra åt! Sen drar vi vidare till pappa! Gud vad jag har saknat honom! Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra allihopa!

/ S


Good night .

Good night everyone!
Älsklingen har somnat på soffan, och jag har suttit och funderat på länge nu om jag
ska kolla klart på Batman eller om jag ska gå och lägga mig istället så jag kommer upp
imorgon utan att typ släpa fötterna efter mig! Men nu har jag bestämt mig för att gå ut med
Mulle för sista rundan och sen väcka älsklingen så att han kan gå och lägga sig i sängen. Sen
blir det bed time för mig, och imorgon har jag 4 lektioner och sen blir det att äntligen få träffa min
älskade pappa, som jag har saknat så grymt mycket! ♥
Och eftersom att pappa kommer hem i helgen, så kommer jag inte att blogga så mycket. Det är inte säkert jag
bloggar alls, eftersom att jag vill spendera så mycket tid med honom innan han åker hem igen. Men jag lovar att jag bloggar igen senast måndag.
Älskar dig pappa, you are my angel! ♥

Kram på er!
/ S


open your eyes .

Eftersom att alla tänker fortsätta blunda för det som händer i dagens samhälle så tänker fan inte jag göra det längre, är trött på att lossas att allt är bra även fast det inte är det!! Det blir bara värre och värre, dag för dag, och jag hoppas verkligen att ni mår sjukt dåligt som håller på !!!! Det är NI som gör idealet sjukt.

Vem är det som bestämmer vad som är rätt och fel? Vi kan fan inte skylla på ”de sjuka idealet” som om de kom från ingenstans, för det är VI människor som orsakat detta och vi har ingen annan än oss själva att skylla på! Varför jämför folk alla människor med andra? Hur kan man te.x som "Kissie" som är hur många tonåringars förebild sitta och säga aa idag ska jag inte äta något eller te.x att hon bara ska äta barnmat/ lite frukt och sen klara sig resten av vecka eller att hon bara dricker en cola om dagen. Visst vet jag väl att hon äter mer om dagarna än vad hon säger, även fast det inte är mycket mer! Men hallå, hur många tonåringar är det inte som verkligen tar åt sig, och verkligen tror att dom är jätte tjocka fast dom egentligen har en jätte fin kropp. Bara för att dom vill se ut som Kissie, som är super smal så att man ser bena på henne. Och att hon har världens största tuttar typ och att hon förstorar läpparna och fixar näsan m.m. Jag tycker inte det är någon bra förebild alls?! Någon som var många tjejers förebild förut och endel tycker fortfarande att hon är en bra förebild vilket hon är, det är blondinbella, hon trivs verkligen med sig själv som hon är nu. Visst hon har gått upp i vikt sen några år tillbaka. Men huvudsaken är väl att hon är lycklig och att hennes kropp mår bra. Jag tycker att blondinbella ser otroligt bra ut! Och killar vill faktiskt ha tjejer med lite "kurvor" så att dom har något att ta i! Så dom flesta killarna skulle nog välja blondinbella över kissie! Tycker folk ska börja tänka på sig själv och att man själv mår bra, och skita i vad andra tycker. Och är det någon av dina såkallade "vänner" som säger att det är något fel på dig och att du ska ändra dig. Så tycker jag att du ska se dig omkring och vara försiktig med vilka du verkligen kallar för vänner. För så länge du trivs så spelar det ingen roll om vad andra tycker och tänker.
Sålänge en människa trivs med sig själv och har en riktig livsglöd, då är den människan vacker.
Varför ens försöka få nån att må dåligt över sig själva?
Det finns alltid idiotiska människor som klagar på allt man gör, antingen är du för tjock eller för smal, du är aldrig perfekt i allas ögon.

Hoppas ingen tar åt sig ville bara säga vad jag tycker och tänker!
/ S


Jag har nog ...

Jag har nog världens gulligaste pojkvän tror jag, och mest lättlurade också! :D
Haha, ni vet det där spelet som man alltid körde när man var liten, när man skulle ta en krona med ögat och sen släppa den på ett vitt papper. Och då målade den andra spelaren en ring runt kronan med en blyertspenna så att det blir som en svart på pengen och en svart ring på pappret. Sen så tar dom upp kronan igen och lägger den på ögat och försöker komma så nära den första ringen dom gjorde. Och så gör man så tills båda ögonen är svarta typ!! Och jag kan utmana alla att försöka hålla sig för garv när man ser hur svarta dom är och dom fattar ingenting, HAHAHA det är nog det roligaste som finns! Och min älskling var så himla söt när han försökte, först trodde han att jag skulle slå honom i huvudet. Aja roligt var det tills jag sa att jag ville ta kort på honom när han hade pengen vid ögat men han vägrade och jag tog kort ändå och började skratta, och bara för jag är så korkad så fattade han ju såklart efter ett tag! Och skrek du lurade mig!! Haha, men men det var roligt så länge det varade iallafall! :)

Älskar dig babe! ♥
/ S




Alla har ju hört talesättet: En bild säger mer än tusen ord! Men två bilder
måste ju bli mer då?!  xD

andre februari .

God morgon sverige! :)

Tror fan inte att det finns något bättre med sovmorgon och att veta att man är ledig varje torsdag resten av terminen :D Vaknade för ungefär en timme sen och sitter framför tv´n och kollar på Chuck, och har även ätit lite frukost. Vilket jag aldrig brukar göra! Haha, men men har inte en aning om vad jag ska göra idag så vi får se vad dagen bjuder på! :) Nej nu ska jag kolla klart på serien och sen gå ut med Mulle en stund!
Vi hörs lite senare,

/ S



So fucking true!! :D

Förste februari .

Kom hem från skolan för en liten stund sen, och har varit ute med Mulle också!
Så just nu sitter jag bara och tar det lugnt, i soffan. Hade bara 2 långa lektioner idag i skolan, för hade vi make up från 08.20-11.30 och sen hade vi Manikyr 12.30-15.30. På make up lektionen så sminkade vi bara en normal vardagssminkning, för att vi skulle kolla hur snabb vi kunde sminka oss. Och eftersom jag är så jävla petig med ögonbrynen och ögonskuggan så tog det hela 50 minuter för mig! -.- Helt otroligt, men jag ska få ner det till 15 minuter tills sommaren. Men men, det ska jag säkert klara! :D Och på Manikyren så gjorde vi klart presentationen till näst nästa tisdag. Och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag när vi kollade på alla bilder vi tog, när vi hade sminkat oss som nördar!! HAHAHA xD
Förlåt, Michaela och Frida Pet! Men jag är bara tvungen, och hade jag tagit kort på min så hade jag lagt ut den också, men det får bli en annan dag. ♥
Nej nu ska jag ta och kolla lite tv och sen vila lite, hejdå!

Bilder från idag!
/ S